НОВИНИ від 13.12.2010


Молоді співробітники сприймають навчання та наставництво як спосіб розширення кар'єрних можливостей

Професійне наставництво знайшло свою нішу серед молодого покоління. Нове дослідження, проведене International Coach Federation (ICF), показало, що 25-34 річні працівники більш адекватно ставляться до наставників, задоволені своїм наставницьким досвідом та з більшою ймовірністю рекомендують наставництво іншим, ніж їхні старші колеги.

"Результати дослідження переконливо свідчать, що молоді працівники ставляться до наставництва куди більш позитивно, ніж можна було б очікувати", наголошує президент ICF та сертифікований наставник за сумісництвом Джованна Д'Алессіо (Giovanna D'Alessio). "Подібні тенденції виглядають дуже багатообіцяюче не лише для нашої галузі з точки зору зростання та стабільності, але й для багатьох інших сфер, які можуть отримати перевагу від наставницького досвіду, принципів та культури, до яких вони отримають доступ з приходом на роботу молодого покоління".

Дослідження свідчить, що молоді працівники часто сприймають наставництво потужним ресурсом, який здатен допомогти їм у досягненні професійних цілей, особливо в часи економічної кризи та зростання індексу безробіття.

За даними опитування, майже половина (46,5%) працівників віком від 25 до 34 років назвали "розширення кар'єрних та професійних можливостей" основною причиною, через яку вони йдуть до професійних наставників. На другому місці виявилася "оптимізація індивідуальної та командної результативності" (41,6%) та "покращення стратегії управління бізнесом" (41,6%). Серед всіх інших вікових груп (35-44, 45-54, 55+) лідером виявилася відповідь "оптимізація індивідуальної та командної результативності".

У дослідженні взяли участь близько 15 тисяч респондентів, які представляли 20 країн.

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua