НОВИНИ від 23.12.2010


Ринок LMS продовжуватиме зростати

Дослідницька та консалтингова компанія Bersin & Associates проанонсувала зростання глобального ринку систем управління навчанням (Learning Management Systems, LMS). Ці та інші висновки були опубліковані у звіті "Learning Systems 2011: The Definitive Buyer’s Guide to the Global Market for Learning Management Solutions" ("Навчальні системи 2011: Повний путівник покупця по глобальному ринку систем управління навчанням").

Навчальні системи 2011: Повний путівник покупця по глобальному ринку систем управління навчанням - Learning Systems 2011: The Definitive Buyer's Guide to the Global Market for Learning Management Solutions Дослідження також виявило, що ринок систем управління навчанням, який сьогодні сягнув $1 млрд., продовжує дорослішати та консолідуватися. Все більше компаній замінюють більш давні навчальні платформи інтегрованими системами управління талантами та інструментами соціального навчання.

У той же час притік нових компаній підвищує конкуренцію на ринку систем управління навчанням та змушує компанії розширювати свої навчальні платформи для задоволення потреб внутрішньої комунікації, обміну знаннями та співпраці. Як наслідок — найбільший гравець сьогодні володіє всього 10% ринку.

"Ринок LMS розширився до рівня тотальних навчальних платформ, — пояснює Джош Берсін (Josh Bersin), президент та генеральний директор Bersin & Associates. — Ринок систем управління навчанням у США переосмислює себе як ринок для формального, неформального та соціального навчання. На даному етапі компанії замінюють колишні систеи новими навчальними платформами, з інтегрованими функціями управління талантами та соціальних комунікацій. Окрім того, ринок систем управління навчанням зростає і поза межами Сполучених Штатів".

Дослідження Bersin & Associates виявило тенденцію здорового зростання. Загальний глобальний ринок, включаючи Північну Америку, зросте у 2010-му році на 9% до $1 млрд. А у 2011-му році глобальний ринок LMS за різними оцінками зросте на 7-11%.

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua