НОВИНИ від 11.03.2011


Управління талантами — першочерговий пріоритет для генеральних директорів

Управління талантами сьогодні стає першочерговим пріоритетом для багатьох генеральних директорів, свідчать дані дослідження, проведеного компанією PricewaterhouseCoopers (PwC).

За результатами дослідження, 83% із 1200 опитаних генеральних директорів планують змінити стратегію управління талантами у своїй компанії протягом найближчих 12-ти місяців. А майже третина стверджує, що ці зміни будуть дуже значними.

Управління ризиками та інвестицями знаходяться на другому та третьому місцях після управління талантами — вони набрали 77% та 76% відповідно. Варто відзначити, що минулого року саме управління ризиками було основним пріоритетом, який турбував 85% генеральних директорів, інвестиції знаходилися на другому місці (81%), а управління талантами — на третьому (78%).

Майкл Рендел (Michael Rendell), голова HR консалтингової компанії PwC, стверджує: "Поступовий вихід із кризи дозволяє генеральним директорам повністю сфокусуватися на своїх людях. Конкуренція за таланти швидко збільшується разом зі зростанням рекрутингового попиту у деяких сферах. Водночас, все складніше стає знайти персонал з потрібними навичками. Топ-менеджери все частіше заводять розмови про важливість талантів, але поки що вони рідко підкріплюють свої слова діями. Втім, результати дослідження дозволяють сподіватися, що вже найближчим часом цінність талантів знайде своє відображення у корпоративних стратегіях".






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua