НОВИНИ від 26.09.2011


Довіра до лідерів серед працівників не поспішає відновлюватися

Результати дослідження, проведеного Interaction Associates (IA) у 2011-му році, виявилися невтішними для лідерів бізнесу. Дослідження засвідчило, що довіра до управлінців серед персоналу компаній не поспішає відновлюватися і не зросла порівняно з даними 2010-го року.

Довіра в бізнесі включає взаємодію таких ключових факторів, як довіра, лідерство та співпраця, і вказує на те, наскільки компанія здатна досягати ключових цілей бізнесу. У 2011-му році Interaction Associates втретє провела опитування серед більш ніж 150 лідерів бізнесу. Вона намагалася визначити, наскільки компаніям притаманне те, що вже давно стало "формулою успіху" для високорезультативних компаній.

"Результати нашого цьогорічного опитування виявилися абсолютно несподіваними, — наголошує Енді Аткінс (Andy Atkins), директор з дослідження та розвитку в IA. — Навіть ті працівники, які демонструють високий рівень довіри до колег, що знаходяться з ними на одному рівні, залишаються вкрай розчарованими та незадоволеними своїми лідерами. Працівники вимагають більшої прозорості рішень та прагнуть отримати доступ до прийняття рішень, які безпосередньо впливають на їхнє життя".

В опитуванні 2011-го року більшість респондентів оцінювали свої компанії як такі, що набувають фінансової потужності та збільшують ймовірність свого довгострокового процвітання. А це говорить про те, що працівники вважають рівень лідерства та співпраці достатньо сильним.

Втім, чого не вистачає управлінцям, то це здатності створювати довіру — важливого фактору, який часто виявляється визначальним при прийнятті рішення ключовими співробітниками: залишитися в компанії чи шукати іншу роботу.

"Станом на сьогодні працівники низько оцінюють управлінську прозорість, управління змінами, здатність приймати рішення, вміння прислухатися до персоналу та навчатися зі власних помилок своїх лідерів", — підсумовує Лінда Стюард (Linda Stewart), генеральний директор IA.

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua