НОВИНИ від 07.02.2012


Більш відкрите керівництво як тенденція в менеджменті

Перед обличчям фінансової кризи прозорість стає основним пріоритетом для все більшої кількості генеральних директорів.

Шість із десяти генеральних директорів стверджують, що вони готові відкривати більше інформації щодо своєї стратегії, ризиків та фінансової результативності. Такі дані дослідження, проведеного компанією Oxford Economics. Керівники очікують, що наслідками більш відкритих підходів стануть покращення у процесі прийняття рішень, зростання інноваційності та репутації. Серед небезпек згадують більший ризик втрати даних та зниження конкурентної переваги.

"Практично всі погоджуються, що відкритість — це позитивна риса. Але потрібно навчитися застосовувати її з найбільшою користю для компанії", — говорить Дебра Дагостіно (Debra D'Agostino), керівник дослідження.

Сім з десяти генеральних директорів згадують також про те, що фокус інвесторів на швидкі прибутки може стати суттєвою перешкодою для довгострокового планування і вилитися у втрату таких активів, як таланти та інтелектуальна власність.

За інформацією WSJ Online.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua