НОВИНИ від 29.03.2012


Лідери бізнесу планують і надалі підвищувати бюджети на навчання

Вражаючі 93% лідерів бізнесу планують зберегти на поточному рівні або навіть підвищити бюджети своїх компаній на навчання протягом наступного року. Такі дані нового дослідження, проведеного глобальною компанію у сфері електронного навчання SkillSoft.

Дослідження також підкреслює, що більшість компаній сьогодні як ніколи розуміють важливість проведення семінарів та тренінгів для свого персоналу. Всього 3,6% респондентів говорять про можливість скорочення навчальних бюджетів протягом прийдешнього року.

Незалежне опитування, проведене компанією OpinionMatters на замовлення компанії SkillSoft, було проведене у листопаді 2011-го року методом телефонних інтерв'ю з більш ніж 500 генеральними директорами.

Результати засвідчили, що 31% компаній протягом року планують підвищити навчальні бюджети щонайменше на 10%. Цей показник навіть вищий — 41% — у компаніях, які працюють у сферах продажу та маркетингу і 44% у компаніях, які працюють у сфері виробництва.

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua