НОВИНИ від 06.06.2012


Більшість менеджерів не зацікавлені у розвитку свого персоналу

Менше чверті співробітників відчувають, що менеджери зацікавлені у професійному зростанні та розвитку свого персоналу. Такі дані нового дослідження, проведеного компанією з розвитку кар'єри Lee Hecht Harrison.

Lee Hecht Harrison: Більшість менеджерів не зацікавлені у розвитку свого персоналу Більше половини опитаних призналися, що їхні менеджери дуже рідко або взагалі ніколи не цікавилися можливостями для розвитку своїх підлеглих.

Компанія Lee Hecht Harrison опитала більше 450 респондентів у США шляхом онлайн-опитування, яке було проведене у травні.

Запитання звучало так: "Чи відчуваєте ви, що ваш менеджер зацікавлений у вашому професійному розвитку?"

Відповіді розподілилися наступним чином:

  • переважно так — 22%;
  • іноді — 27%;
  • рідко — 26%;
  • ніколи — 26%.

Ось як про це питання говорить Крістен Леверон (Kristen Leverone), віце-президент практики глобального розвитку талантів у Lee Hecht Harrison: "Ці результати нікого не дивують. У численних дослідженнях працівники постійно згадують про потребу більшої кількості навчання та наставництва, а також більш адекватного зворотного зв'язку від їхніх менеджерів. Співробітники щиро хочуть знати, в яких сферах вони досягають успіху, а в яких, можливо, їм потрібно покращувати свої знання та навички. Без такого зворотного зв'язку працівникам залишається тільки здогадуватися наскільки ефективно вони працюють та наскільки цінний їхній внесок для компанії".

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua