НОВИНИ від 03.10.2012


Продовження освіти сприяє зростанню прибутку та ефективності

Lifelong Education and Labor Market Needs
» Lifelong Education and Labor Market Needs (PDF, 1,81 MB)
The EvoLLLution — онлайн-газета, яка розповідає про сферу вищої та бізнес-освіти, нещодавно опублікувала результати дослідження та висвітлила зростаючу проблему необхідності продовження освіти серед сучасних співробітників компаній.

Дослідження "Освіта тривалістю в життя та потреби ринку праці" (Lifelong Education and Labor Market Needs) свідчить, що продовження навчання сприятиме підвищенню як компенсації працівників, так і продуктивності самої компанії. Участь в дослідженні взяли роботодавці Північної Америки. Вони поділилися своїм баченням проблеми продовження навчання та професійного розвитку. 96% роботодавців вважають, що продовжена освіта суттєво покращує робочу результативність, а 87% опитаних переконані, що вона має позитивний вплив на зарплату працівників. Багато хто говорить про пряму кореляцію між рівнем знань та зарплатою. Особливо яскраво це проявляється у сфері охорони здоров'я.

Дослідження також виявило, що додаткова освіта допомагає працівникам справлятися з нестачею навичок між вхідним рівнем та середнім рівнем посад. А це, в свою чергу, збільшує ймовірність кар'єрного зростання. 78% респондентів наголосили на тому, що продовження навчання виливається для їхніх підлеглих у кар'єрний ріст.

Більше того, компанії, які підтримують навчання своїх співробітників, можуть суттєво скоротити витрати пов'язані з плинністю кадрів та необхідністю інвестувати великі кошти у зовнішній найм персоналу.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua