НОВИНИ від 09.11.2012


Інноваційні компанії не бояться провалу

Найбільш інноваційні компанії в світі не лише не бояться провалів, але й вітають їх, використовуючи як рушій для створення і реалізації нових більш успішних ідей. Такі дані дослідження, проведеного Economist Intelligence Unit (EIU), що характеризує найбільш інноваційні компанії.

Economist Intelligence Unit: Інноваційні компанії не бояться провалу Інноваційні компанії займаються активним збором зворотного зв'язку та ідей з усіх джерел, до яких вони мають доступ. 54% провідних інноваторів, які взяли участь в опитуванні, засвідчили, що вони звертають увагу на коментарі користувачів незалежно від того, позитивні вони чи негативні, і аналізують отримані дані для проведення більш ефективних інновацій у майбутньому.

Попри це половина респондентів визнають, що у їхніх компаніях немає сталої системи, яка дозволяла б їм ефективно вчитися на власних помилках. Більше того, багато компаній так і не навчилися ефективно капіталізувати внутрішні ресурси, які змогли б посприяти інноваціям.

Однією з причин такої ситуації є те, що для багатьох організацій, особливо великих компаній, створення "відкритості" перетворюється на справжній виклик. Такі компанії зазвичай більш ревниво ставляться до своїх інновацій і намагаються всіма способами захистити інформацію про них.

Компанії також часто не використовують потенціал своїх ІТ-відділів на повну потужність. Половина респондентів дослідження відзначили, що ІТ-відділи виконують роль впровадження інновацій. Втім, як свідчать результати, ІТ має потенціал брати участь в тому числі і в генеруванні інновацій, проведенні спеціалізованого навчання для іншого персоналу.

Це особливо важливо, тому що керівництво компаній признається, що саме нестача знань та того, як правильно використовувати новітні технології, залишаються основними перешкодами на шляху до ефективних інновацій.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua