НОВИНИ від 27.11.2012


Серед офісних працівників зберігається високий моральний рівень

Настрій співробітників офісів зберігається на переважно позитивному рівні. Такі дані нового дослідження, проведеного компанією Accountemps. Опитування виявило, що 39% працівників описують рівень моралі у своїх компаніях як дуже високий, а 42% — як просто високий.

Accountemps: Серед офісних працівників зберігається високий рівень моралі Компанія Accountemps, спеціалізована організація, яка працює у сфері управління персоналом, провела незалежне дослідження, що включає відповіді 443 працюючих респондентів віком від 18-ти років. Участь в дослідженні брали тільки ті люди, які працюють в офісному середовищі.

Попри загальний позитивний настрій серед співробітників, Accountemps пропонує методи, які здатні допомогти менеджерам ще більше підвищити моралі якості своїх команд:

Спілкуйтесь з персоналом: Активна комунікація зі співробітниками, особливо, якщо вона відбувається у неформальному середовищі — один із найбільш ефективних способів позитивно вплинути на мораль персоналу. Під час подібних розмов намагайтесь дізнатися, з якими викликами доводиться стикатися вашій команді і як люди в команді почуваються стосовно своєї роботи.

Спостерігайте за поведінкою та зміною результативності. Якщо працівник, який завжди був взірцем залученості, перестає ділитися своєю точкою зору на робочих нарадах чи більше не висловлює особливого бажання брати участь в групових діях — це може означати, що він втратив свій запал і не асоціює себе із місією компанії.

Опитування співробітників. Час від часу проводьте опитування серед працівників компанії на найрізноманітніші теми, починаючи з того, чи доступні співробітникам всі необхідні інструменти для виконання роботи і закінчуючи питаннями щодо того, як можна покращити робоче середовище. Самі по собі подібні опитування позитивно впливають на психологічний стан працівників.

Проводьте інтерв'ю "на виході". Запитуйте у людей, які звільняються із вашої компанії, як, на їхню думку, можна підвищити мораль та покращити робоче середовище.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua