НОВИНИ від 30.08.2013


Компанії продовжують розширювати програми глобальної мобільності персоналу

KPMG: Компанії продовжують розширювати програми глобальної мобільності персоналу Компанії надалі інвестуватимуть кошти у розширення програм глобальної мобільності персоналу; при цьому їх не лякають проблеми, які спричиняють вимоги податкового законодавства та регуляторні норми, що діють в інших країнах. Такий висновок зробила консалтингова фірма KPMG у ході дослідження політик та підходів, котрі застосовують корпорації у процесі кадрових призначень.

Як показало опитування, у котрому взяло більше ніж 600 HR-директорів, 86% організацій планують збільшувати кількість призначень персоналу поза межами країн, в яких вони базуються. Особливо це стосується європейських компаній та підприємств енергетичного сектора: 90% та 93% респондентів, відповідно, зазначили, що планують залишити без змін або збільшити поточний рівень міжнародних кадрових призначень.

Крім того, як показало дослідження, програми глобальної мобільності користуються популярністю серед персоналу. Людям подобається гнучкість умов праці та можливість перевірити себе на здатність адаптуватися до нового середовища. Згідно опитаних HR-директорів, 81% компаній пропонують персоналові короткотермінові призначення в інших країнах, 96% — практикують довготермінові призначення, а 46% фірм — призначення із невизначеним терміном.

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua