НОВИНИ від 24.05.2017


Найбільш інноваційні зростаючі компанії світу 2017

Журнал Forbes опублікував рейтинг 100 найбільш інноваційних зростаючих компаній світу 2017-го року (Most Innovative Growth Companies).

Найбільш інноваційні зростаючі компанії світу 2017 У рейтинг потрапили компанії, чия ринкова вартість складає від 2 до 10 мільярдів доларів і хто публікує свої фінансові показники за останні п'ять років. Крім того, сума інвестицій компанії в R&D не повинна становити менше 1% від її чистих активів.

Визначення місця в рейтингу відбувається завдяки «інноваційній премії»: між повною поточною вартістю бізнесу (ринкова капіталізація плюс загальний борг) і фактичним потоком доходів (чистим дисконтованим доходом від існуючого бізнесу з урахуванням можливостей зростання). При складанні списку також враховували середню щорічну прибутковість компанії протягом п'яти років і річне зростання її продажів.

Перше місце посів британський портал нерухомості Rightmove, чия капіталізація, за оцінкою Forbes, склала $ 4,6 млрд. Видання пише, що ця платформа була першою в сфері онлайн-оголошень і зараз має найбільшу кількість об'єктів нерухомості у Великобританії.

На другій сходинці з капіталізацією $ 6,7 млрд. розташувався американський виробник медичних апаратів для контролю рівня глюкози DexCom.

Третє місце в рейтингу дісталося британському мультибрендовому магазину одягу, взуття і аксесуарів ASOS (капіталізація $ 6,1 млрд.).

10 найбільш інноваційних зростаючих компаній світу 2017

Forbes не включав у рейтинг галузі без великих інвестицій в інновації: тому в списку немає банків, енергетичних або видобувних компаній (вартість яких залежить не від нових технологій, а цін на викопне паливо). У виданні також зауважили, що на основі цих даних не варто будувати свою інвестиційну стратегію.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua