НОВИНИ від 25.10.2017


Бренди, яким покупці довіряють найбільше

Автентичні бренди цінують не тільки мілленіали, а й представники інших поколінь. Такі висновки нового дослідження Cohn & Wolfe. Компанія також представила рейтинг брендів, яким покупці довіряють найбільше в світі.

Глобально, 91% покупців відзначили, що хотіли б винагородити бренд за автентичність, порекомендувавши його друзям або купивши продукт. Більш того, 62% купили б продукт бренду, який, на їхню думку, є автентичним, або зацікавилися б покупкою продукту в майбутньому.

«Покупці розумні. Вони розуміють, що брендам і компаніям необхідно заробляти, але немає причин, за якими бренд не може заробляти і не брати до уваги той вплив, який він здійснює на спільноти і людей, на їхню купівельну базу, — відзначили в Cohn & Wolfe. — Покупці очікують, що бренди будуть не лише отримувати прибуток, але і змінювати світ на краще».

Що стосується рейтингу брендів, яким покупці довіряють найбільше в світі, то перші 3 рядки посіли технологічні гіганти — Amazon, Apple, Microsoft, — відтіснивши на 4-у сходинку Google. Далі йдуть PayPal, adidas, Intel, Lego, BMW і HP.

Для рейтингу Cohn & Wolfe опитали більше 15 000 споживачів на 15-ти ринках.

Бренди, яким покупці довіряють найбільше

За інформацією MMR.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua