НОВИНИ від 30.10.2017


Найбільш ефективні CEO 2017

Найефективнішим у світі генеральним директором згідно зі свіжим рейтингом The Best-Performing CEOs in the World 2017 від журналу Harvard Business Review став CEO компанії Inditex Пабло Ісла (Pablo Isla).

Іслі 53 роки, він керує Inditex 12 років у статусі гендиректора, з 2011-го року суміщає цю посаду з посадою голови ради директорів Inditex. У 2015-му і 2016-му роках топ-менеджер іспанського ритейлера був лише третім у списку найбільш ефективних керівників. Ісла отримав юридичну освіту в Мадридському університеті Комплутенсе. До приходу в компанію працював у банківській групі Banco Popular, міністерстві економіки і фінансів Іспанії, а також був президентом тютюнової компанії Altadis.

Друге місце, як і в минулому році, посів CEO британського комунікаційного холдингу WPP Мартін Соррелл (Martin Sorrell). У рейтингу 2015-го року Соррелл посідав п'яте місце.

Трійку найкращих керівників замикає CEO американської технологічної компанії NVIDIA Жень-Сунь Хуан (Jen-Hsun Huang). У 2016-му році він був на 6-му місці в рейтингу, а в 2015-му — тільки на 29-му.

У першу десятку рейтингу найефективніших CEO світу також увійшли: Жак Ашенбруа (Jacques Aschenbroich), виробник і постачальник автозапчастин Valeo; Бернар Арно (Bernard Arnault), виробник предметів розкоші LVMH; Мартен Буіг (Martin Bouygues) промислова група Bouygues; Йохан Тійс (Johan Thijs), банківська група KBC; Марк Паркер (Mark Parker), виробник спортивного взуття і одягу Nike; Елмар Дегенхарт Elmar Degenhart), виробник шин та покришок Continental; Флорентіно Перес Родрігес (Florentino Pérez Rodríguez), будівельна компанія ACS.

Топ-10 найефективніших CEO 2017







  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua