НОВИНИ від 24.10.2005


"Криворіжсталь" купила Mittal Steel

93,02% акцій металургійного комбінату "Криворіжсталь" купила компанія Mittal Steel Germany GMBH (місто Дуйсбург) за 24 мільярди 200 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що Фонд державного майна України 10 серпня 2005 оголосив конкурс з продажу. Контрольний державний пакет ВАТ "Криворіжсталь" був виставлений на приватизаційний конкурс за стартовою ціною 10 млрд. грн. (минулого року стартова ціна цього пакету була 3 млрд. 806 млн. грн.).

Заявки на участь в конкурсі з продажу 93,02% пакету акцій ВАТ "Криворіжсталь" подали Mittal Steel Germany GMBH (місто Дуйсбург), консорціум "Індустріальна група" (м. Київ), ТОВ "Смарт-груп" (м. Дніпропетровськ).

У червні 2004 року 92,02% державних акцій були продані консорціуму "Інвестиційно-металургійний союз" (ІМС), підконтрольному бізнесменам Ринату Ахметову і Віктору Пінчуку. У серпні 2005 року акції були повернені в державну власність.

Джерело — ProUA.com.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua