НОВИНИ від 18.01.2006


100 найкращих роботодавців за Fortune

Genentech — кращий роботодавець на сьогоднішній день.

Журнал Fortune представив результати найсвіжішого дослідження кращих роботодавців. Перші три місця посіли, відповідно, середня за розміром Genentech та велетні Wegmans Food Markets і Valero Energy. Останні три здобули General Mills, Marriott International та Nike.

Робота, що справді значить, — ось що робить саме Genentech найкращим роботодавцем 2006. 29-річна Genentech — не лише найперша компанія, що стала займатися біотехнологіями, це найяскравіша зірка у багатообіцяючій індустрії, яка переживає хронічний брак учасників. Згідно з оцінками Wall Street, виручка має сягнути 6,6 мільярдів доларів. Їх ціна на акції зросла в двічі за останній рік (95 доларів за акцію).

"Існує лише одна компанія, яка справді з'явилася не звідки, щоб стати основною силою в галузі, і це Genentech", — каже Peter Tollman, старший віце-президент та експерт з біо-фармацевтики у Boston Consulting Group. "Це єдина фармацевтична компанія у світі, яка створила таку велику цінність без жодного об'єднання".

Про секрет Genentech Вам розкаже тут будь-хто, це — корпоративна культура. Саме вона просунула компанію на перше місце цьогорічного рейтингу. Компанія більше схожа на університетський кампус, ніж на представника FORTUNE 500. Із самого першого дня існування (1976) корпоративна культура була конкурентною перевагою Genentech.

Фактично, культура Genentech має багато спільного зі своїми зірковими сусідами: Google та Apple. Усі три наповнюють співробітників ідеалізмом. Apple тримає надзвичайно пильний фокус на споживача. Девіз Google — DO NO EVIL (НЕ РОБІТЬ ЗЛА), а в Genentech: IN BUSINESS FOR LIFE (У БІЗНЕСІ ЗАРАДИ ЖИТТЯ).

Повний список 100 найкращих роботодавців >>

За інформацією Fortune Magazine.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua