НОВИНИ від 27.01.2006


Найстаріший CEO в світі

"Коли ти любиш те, що робиш,
— це не робота"

Джек Вейл Майже рік тому management-issues розмістили матеріал, що найстаріший працівник США — це Елла Кларк Ньют (Джорджія), яка у віці 101 рік все ще працює кожного дня у родинному бізнесі (питна вода).

Майже випадково дізналися, що це не зовсім так. Виявилося, що в магазині одягу Rockmount Ranch Wear (центр Денвера) ще й досі працює засновник бізнесу та CEO Джек Вейл (Jack A. Weil), якому виповнилося 104. Він ходить на роботу регулярно, пояснюючи: "А що ще я маю робити протягом цілого дня?"

Вдома та на роботі його називають "Папа Джек" та відмічають, що "Джек асоціюється з одягом у стилі вестерн, як Генрі Форд — з машинами".

Виробляючи більшість одягу в США, Джек відмовляється продавати через мережі магазинів та дискаунтери, особливо висміюючи Sam Walton (засновника Wal-Mart) та JC Penney. Їх обох він вважає відповідальними за знищення американських виробників одягу та оптовиків.

Секрет його довголіття? На першому місці — любов до роботи. До того ж — він покинув палити у віці 60 років, пити в 90 та їсти чорне м'ясо (баранина та яловичина) в 100.

Анна Качкалда, за матеріалами management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua