НОВИНИ від 09.02.2006


General Motors витратить на корпоративну інформаційну систему $15 млрд.

Зазнав у 2005-му році рекордні збитки в $4,78 млрд., General Motors вирішила серйозно взятися за реструктуризацію бізнесу на всіх рівнях. Перегляду піддасться і структура інформаційної системи. Всього на інформаційні технології автоконцерн збирається витратити $15 млрд. в найближчі п'ять років.

Протягом останніх 10-ти років майже всі IT-послуги GM поставляла компанія Electronic Data Systems (EDS), яка була відокремлена від GM у 1996-му році. Контракт з EDS закінчується в липні нинішнього року, після чого угоди строком на п'ять років будуть підписані з такими компаніями як IBM, Hewlett-Packard, Capgemini SA, Compuware Covisint і Wipro. При цьому GM не збирається розривати відношення з EDS — навпаки, EDS дістанеться левова частка контрактів з автовиробником на суму $3,8 млрд. Сума контрактів Hewlett-Packard з GM складе $700 млн., IBM одержить контракти на суму $500 млн., Capgemini забезпечила собі угоди на суму $500 млн., а Wipro одержить від автовиробника за надання IT-послуг $300 млн.

За інформацією E-xecutive.ru.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua