НОВИНИ від 19.04.2006


Ще більше посад, ще вищі зарплати для випускників MBA

Випускники MBA 2006-го року мали задоволення зіткнутися з фактом, що для них існує більше посад, а також підвищилася зарплатня. Такі дані наводяться найостаннішим дослідженням кадрів, проведеним GMAC (the Graduate Management Admissions Council).

Респонденти опитування GMAC підтвердили, що вони мають намір найняти на роботу на 18% більше випускників MBA, ніж минулого року. Разом з усіма бонусами, середній випускник MBA може очікувати на зарплатню близько $100.000 цього року.

Очевидним є той факт, що за останній рік випускники MBA знову затребувані. Цього року базовий оклад таких працівників підвищився в середньому на $2.500 — від $78.040 у 2005-му до $80.809 у 2006-му році.

Опитування проводилося серед 1.270 агентів по найму кадрів та 737 компаній, які наймають випускників MBA.

Відповідно до дослідження, кадрові агенти переконані, що випускники MBA в основному дуже добре підготовані і мають традиційні бізнес-навички (такі як вирішення проблем та аналітичне мислення). Переважна більшість агентів також стверджують, що випускники MBA також отримують і інші якості, важливі для ведення бізнесу. Близько 40% респондентів погоджується з важливістю цих якостей (вміння слухати, керувати, говорити і т.п.) для випускників MBA.

За інформацією Financial Times.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua