НОВИНИ від 09.01.2007


Подяка не "купить" вам любові

Сказати "дякую" за добре виконану роботу — це звична менеджерська практика, а не хтозна-яке досягнення. І більшість співробітників розуміють, що проста подяка не може бути заміною ні грошовій винагороді, ні кар'єрним перспективам. Деякі менеджери ж чомусь вважають, що коли йдеться про мотивацію, визнання може бути повноцінним замінником грошей.

Дослідження, проведене компанією Sirota Survey Intelligence виявило шість помилкових суджень, які притаманні компаніям. На першому місці знаходиться судження про те, що визнання може бути замінником підвищення грошової винагороди.

Другим помилковим судженням, відповідно до опитування 150-ти HR-менеджерів, є переконання, що безпосередні керівники є основним джерелом проблем співробітника. Майже дві третини опитаних вважають ці судження правдивими.

Ще одним помилковим судженням є переконання, що якщо співробітники скаржаться на низький рівень зарплатні, насправді вони незадоволені чимось іншим.

Більше, ніж дві третини менеджерів помилково вважають, що існує певна різниця між тим, чого хочуть від роботи різні покоління.

Три з п'яти менеджерів вважають, що найкращим інструментом для мотивації співробітників є пропозиція відсотку від прибутку.

"Ні визнання, ні гроші самі по собі не здатні задовольнити співробітників, — стверджує голова правління компанії, яка провела дослідження, David Sirota. — Існує три цілі, заради яких людина ходить на роботу. Це гордість за свою роботу, позитивні і продуктивні стосунки з колегами та достатній рівень компенсації".

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua