НОВИНИ від 03.09.2007


Бізнес рухають людські навички, а не гаджети

Бездротові та мобільні технології спровокували революцію у бізнесі, проте справи у компанії, як і у старі добрі часи залежать насамперед від стосунків між людьми та особистих навичок співробітників. Лише особисте спілкування, в центрі якого знаходиться людина, а не технології, здатне рухати ваш бізнес вперед.

Дослідження, проведене консалтинговою компанією Randstad виявило, що три чверті, скажімо, американців, не можуть уявити своєї роботи без використання інструментів миттєвого обміну повідомленнями. Вони вважають, що саме технології допоможуть їм здобути кращий контроль над власним життям і зовсім не бояться, що гаджети навічно прив'яжуть їх до робочих офісів.

Третина з більш, ніж 3000 опитаних працівників надзвичайно задоволені можливостями, які надають їм технології, а саме: полегшення доступу до інформації та постійна підтримка зв'язку зі всіма необхідними людьми. Чотири з десяти респондентів вважають що технології допомагають їм контролювати завантаженість роботою.

Та хоча технології дозволяють суттєво підвищити продуктивність, дослідження робить висновок, що саме базові людські навички залишаються основним рушієм бізнесу. Саме навички спілкування керівника, скажімо, можуть призвести до того, що люди із радістю докладатимуть додаткових зусиль для задоволення потреб компанії. "Люди працюють більше навіть тоді, якщо їхня платня залишається незмінною. При цьому 81% роботодавців та 63% працівників готові докласти фактично будь-яких зусиль для того, щоб виконати свої завдання", — розповідає Женя Спенсер (Genia Spencer) керуючий директор з операцій та людських ресурсів у Randstad.

За інформацією management-issues.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua