назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Стратегія ::

Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти

Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти

КУПИТИ КНИГУ - Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти


КУПИТИ КНИГУ «Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти» в Kniga.biz.ua (за гривні)

КУПИТИ КНИГУ «Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти» в BizLit (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти
Автор(и): Александер Остервальдер, Ів Піньє
Видавництво: "Наш Формат", — 2018

Опис:
Оригінал (англ.): "Value Proposition Design: How to Create Products and Services Customer Want" by Alexander Osterwalder, Yves Pigneur, Gregory Bernarda, Alan Smith, Trish Papadakos

Книжка «Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти» — посібник для тих бізнесменів і підприємців, які прагнуть створювати корисні товари та послуги, будувати міцні стосунки зі споживачами і не викидати при цьому грошей на вітер.

Щоб зробити бізнес успішним, варто знайти клієнтський сегмент і задовольнити його потреби — звучить майже як аксіома. Та як дізнатися, що саме потрібно споживачеві? І як не помилитися? Відповісти на ці питання допоможе друга книжка Александера Остервальдера й команди практиків, присвячена розробленню ціннісних пропозицій.

Це своєрідна шпаргалка для вибагливого бізнесмена-практика. Автори пояснюють, як розробляти ціннісні пропозиції й тестувати їх, не витрачаючи зайвих грошей і часу, як ставити себе на місце користувача, переводити команду з режиму «проспати нудну нараду» на «працювати злагоджено й ефективно». Щоб не гаяти читацький час, автори подають інформацію доступно й структуровано, без зайвих сторінок. Запропоновані інструменти й історії успішних компаній ідеально доповнюють бізнес-комікси.

Чому ця книжка

Автори книжки покроково показують, як створити привабливий товар чи пропозицію, від якої споживачі не зможуть відмовитися. А цікава візуалізація максимально сприяє освоєнню їхніх ідей і спонукає застосовувати навички на практиці.

Для кого книжка

Книжка стане незамінним помічником для тих, хто лише починає власну справу, а також для всіх підприємців і бізнесменів, які бажають успішно реалізовувати проекти, збільшувати ефективність роботи своєї команди і зрештою пропонувати клієнтам те, чого вони хочуть.

Книга видана також російською — "Разработка ценностных предложений. Как создавать товары и услуги, которые захотят купить потребители"


ЦИТАТИ ˅

Про особливі ціннісні пропозиції

Особливі ціннісні пропозиції фокусуються на завданнях, проблемах і перевагах, важливих для клієнтів, й успішно над цим працюють. Знову ж таки: не намагайтеся подолати всі проблеми споживачів і надати всі види користі. Слід зосередитися на тих, які матимуть значення для вашого клієнта.

Про «знеболювальні» для клієнтів

Успішна ціннісна пропозиція зосереджується на важливих проблемах, зокрема на тому, що «болить» клієнтові найдужче. Вам не потрібно пропонувати знеболювальне для кожної проблеми, яку ви ідентифікували в профілі клієнта, — жодна ціннісна пропозиція не здатна це забезпечити. Хороші ціннісні пропозиції часто зосереджуються не на всіх видах болю, а тільки на декількох, які вони здатні вгамувати.

Про вихідні точки

Всупереч поширеній думці, успішні нові пропозиції не завжди повинні починатись із дослідження клієнта. Однак вони завжди повинні завершуватися увагою до завдань, проблем і переваг, важливих для клієнта.

Про правильну бізнес-модель

Бізнес, який приносить менше доходів, ніж потребує витрат, неминуче зникне, навіть за наявності найуспішнішої ціннісної пропозиції. Формування правильних бізнес-моделі й ціннісної пропозиції є постійним рухом у напрямку до правильного співвідношення.


Про авторів:

Александер Остервальдер (Alexander Osterwalder) — автор, оратор і консультант із питань інноваційних бізнес-моделей. Його практичний підхід до проектування інноваційних бізнес-моделей, розроблений спільно з доктором Івом Піньє, практикується різногалузевими компаніями по всьому світу, включно з 3M, Ericsson, Capgemini, Deloitte, Telenor тощо.

Ів Піньє (Yves Pigneur) — професор менеджменту інформаційних систем у Лозаннському університеті з 1984 року. Запрошений професор університету штату Джорджія в Атланті й університету Британської Колумбії у Ванкувері. Був активним учасником багатьох науково-дослідних проектів, пов’язаних зі створенням інформаційних систем, розробкою технічних завдань, менеджментом інформаційних технологій, інноваціями та інтернет-бізнесом.


Зміст:
    1. Канва

  • 1.1. Клієнтський профіль
  • 1.2. Карта цінностей
  • 1.3. Відповідність

    2. Розробка

  • 2.1. Можливості прототипування
  • 2.2. Вихідні точки
  • 2.3. Розуміння клієнтів
  • 2.4. Здійснення вибору
  • 2.5. Пошук правильної бізнес-моделі
  • 2.6. Процес розробки в давно створених організаціях

    3. Тестування

  • 3.1. Що саме тестувати
  • 3.2. Покрокове тестування
  • 3.3. Бібліотека експериментів
  • 3.4. Поєднуючи все

    4. Розвиток

  • Створення узгодженості
  • Оцінювання й моніторинг
  • Невпинно покращуйтеся
  • Невпинно оновлюйтеся
  • Taobao: переосмислення (електронної) комерції

  • Словник
  • Основна команда
  • Читачі-рецензенти
  • Про творців
  • Покажчик


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Александер Остервальдер):


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Ів Піньє):
НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua