назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Маркетинг, Продаж, Реклама, PR ::

Усе про них. Розвивайте свій бізнес, фокусуючись на інших

Усе про них. Розвивайте свій бізнес, фокусуючись на інших

КУПИТИ КНИГУ - Усе про них. Розвивайте свій бізнес, фокусуючись на інших


КУПИТИ КНИГУ «Усе про них. Розвивайте свій бізнес, фокусуючись на інших» в Kniga.biz.ua (за гривні)

КУПИТИ КНИГУ «Усе про них. Розвивайте свій бізнес, фокусуючись на інших» в BizLit (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Усе про них. Розвивайте свій бізнес, фокусуючись на інших
Автор(и): Брюс Теркел
Видавництво: "Моноліт-Bizz", — 2018

Опис:
Оригінал (англ.): "All about Them: Grow Your Business by Focusing on Others" by Bruce Turkel

«Усе про них» — це нова й дієва концепція успішного брендингу. Креативний маркетер, спікер і автор Брюс Теркел розповідає, як розвивати свій бізнес, зосереджуючись на істинних потребах клієнтів. Він наголошує: аби створити потужний бренд, потрібно відкинути стратегію, орієнтовану на компанію, зосередившись натомість на клієнтові. І заразом пам’ятати, що насправді люди купують не лише ваш продукт, — вони купують вас самих!

То в чому ж секрет успіху? Як зробити найпотужнішим брендом у першу чергу самого себе? Як досягти вершин і, бувши на коні, не опинитися під ним? Автор підіймає завісу й розкриває секрети успіху, підкріплюючи свою розповідь прикладами відомих особистостей, які або створили напрочуд вдалий бренд, або з певних причин сіли в калошу.

Крок за кроком Брюс Теркел веде читача до розуміння контексту успішності. Прочитавши цю книжку, ви зміните своє життя назавжди! Адже «Усе про них» — це проста й водночас надзвичайно потужна методика впливу.


ЦИТАТИ ˅

Будьте собою!

Усі книжки і статті, у яких ідеться про неабияку роль зовнішнього вигляду й харизми у найважливіші моменти — під час співбесіди, побачення, зустрічей із новими клієнтами тощо, — радять те саме: «Будьте собою, будьте собою, будьте собою». Але це про ту людину в дзеркалі — причепурену, найкращу версію вас. Під час зустрічей, подібно до актора на сцені або ведучого теленовин, який напередодні тренувався говорити впевнено, ви залучаєте всі свої вміння й переконуєте слухачів, що можете дати їм те, чого вони потребують. І люди впевнюються, що чинять правильно, довіряючи вам і обираючи вас — незалежно від того, що саме ви продаєте: продукт, послугу чи навіть друге побачення.

Унікальний… Хіба ж?!

Скрізь, хоч би куди ви пішли, люди прагнуть бути унікальними. «Не буває двох подібних сніжинок, — кажуть вони. — Не існує двох однакових відбитків пальців». І кажуть це так, ніби бути унікальним легко й просто. Але чи знаєте ви, що насправді означає бути унікальним? За визначенням словника, це значить «бути єдиним». Якщо ви не додаєте модифікатора «досить» — «досить унікальний», — то слово є абсолютним і не залишає місця компромісам. Ви єдині (або ні). Ви не можете бути трохи унікальними, так само як не можете бути трохи прекрасними, трохи досконалими або… трохи вагітними! Ви унікальні або ні.

Усім керує… зв’язок!

Потрібно зосереджуватися не на тому, що ми робимо, а на тому, ким ми є і як це впливає на наших реальних і потенційних клієнтів. Хоча ми пропонуємо послуги, які їм справді потрібні, люди звертаються саме до нас, а не до наших конкурентів, бо вже встановили з нами зв’язок.

Що ж купують клієнти?

Лікарі продають аналізи й діагнози, але їхні пацієнти купують спокій. Банки та фінансові установи продають безпеку й доступ до капіталу, але їхні вкладники й позичальники купують яскраве майбутнє. Годинникові компанії продають вишукані годинники, але їхні клієнти платять за статус. Споживачі більше не купують товарів чи послуг через їхні функції, оскільки сприймають функціональність як щось належне. Їм потрібен інший стимул.

Доступніше! Ближче! Емоційніше!

Хоч би чим ви захоплювалися, зробіть хобі важливою частиною свого життя. Розказуйте про свої інтереси іншим, шукайте однодумців, дозвольте, щоб це впливало навіть на професійну діяльність. Тоді ви станете доступнішими для інших, з вами буде цікавіше спілкуватися, вас пам’ятатимуть. Ваше щире захоплення магнітом притягуватиме інших, і не лише тих, хто поділяє ваші інтереси, — людей приваблюватимуть ваш ентузіазм і палкі емоції.


Про автора:

Брюс Теркел (Bruce Turkel) — креативний підприємець, спікер та автор книжок на тему брендингу. Розпочав рекламну кар’єру 1980 року в Нью-Йорку, але завдяки своїй підприємницькій «жилці» Брюс 1983 року повернувся в Маямі й заснував брендингове й рекламне агентство Turkel Brands, яке він очолює й нині. Також є засновником і членом правління Стратегічного форуму. Є професійним оратором і автором, виступав у Гарварді та Університеті Мічигану.


Зміст:
  • Передмова до українського видання
  • Передмова
  • Пролог
  • Вступ

  • Розділ 1. Ніхто не знає щастя
  • Розділ 2. «Усе про них» у цифровому світі
  • Розділ 3. Різниця між контентом і контекстом
  • Розділ 4. Те, що ми продаємо VS Те, що ми обмінюємо на гроші
  • Розділ 5. «Гей, погляньте на мене» (Ми ненавидимо його, але стаємо ним)
  • Розділ 6. Поведінка у світі «Усе про них»
  • Розділ 7. Заглиблення в «Усе про них»
  • Розділ 8. Серце концепції «Усе про них»
  • Розділ 9. Ідіть своїм шляхом. Кажіть своє

  • Примітки

НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua