назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Якість ведення бізнесу, Підприємництво, Інновації ::

Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу

Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу

КУПИТИ КНИГУ - Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу


КУПИТИ КНИГУ «Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу» в Kniga.biz.ua (за гривні)

КУПИТИ КНИГУ «Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу» в BizLit (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Майстри масштабування. Неочевидні істини від найуспішніших підприємців світу
Автор(и): Рід Гоффман, Джун Коен, Дерон Тріфф
Видавництво: "Лабораторія", — 2023

Опис:
Оригінал (англ.): "Masters of Scale: Surprising Truths from the World's Most Successful Entrepreneurs" by Reid Hoffman, June Cohen, Deron Triff

Ключем до масштабування бізнесу є не талант чи стратегія, а підприємницьке мислення, яке можна (і треба) розвивати. У цьому впевнений Рід Гоффман — один із найуспішніших підприємців Кремнієвої долини, засновник LinkedIn та ведучий подкасту «Майстри масштабування», на основі якого і побудована ця книжка.

У ній вміщені інтерв’ю із лідерами знакових компаній, включаючи Apple, Nike, Netflix, Spotify, Starbucks, Google, Instagram і Microsoft, а також з тими підприємцями, які тільки розпочинають свій шлях, але вже встигли гучно заявити про себе сміливими стартапами — 23andMe, TaskRabbit, Black List і Walker&Co. Додаючи до цього власний досвід засновника та інвестора, Рід Гоффман створює унікальний посібник, який надихне вас переосмислити власну справу. Завдяки захопливому сторітелінгу та глибокому аналізу книжка «Майстри масштабування» розвінчує найпоширеніші міфи про бізнес та ділиться дивовижними істинами, дотримуючись яких можна створити унікальний продукт, який зробить світ кращим.

Чим хороша ця книжка:

  • Практичний посібник для власників бізнесів, стартапів та усіх, хто мріє про власну справу, надихне вас переосмислити, як ви ведете бізнес, на основі більш ніж сотні інтерв’ю та включно з великою кількістю нових матеріалів, які ніколи не транслювалися в подкасті.
  • Складається із десяти розділів з історіями та порадами від людей, якими ви вже захоплюєтеся, а також людей, чия подорож тільки починається.
  • Поєднує незабутні історії з практичними ідеями від лідерів світового класу, щоб допомогти вам втілити ваші найбільші, найсміливіші ідеї в реальність.


ВІД АВТОРА ˅
У кожному розділі книги описано одну з десяти ключових тем, яка проведе вас підприємницьким шляхом. Під час цієї подорожі ви дізнаєтеся про дивовижні способи, як виявити й розпізнати велику ідею, а також про певні проблеми, з якими стикаються підприємці на ранніх стадіях створення і фінансування нового підприємства — періоду, коли ви мусите робити те, що не масштабується зараз, щоб мати змогу зробити це згодом.

Середня частина книги присвячена практичним питанням, зокрема залученню грошей і розв’язанню проблем швидкого зростання, включно з усіма несподіваними пригодами й непередбачуваними поворотами, які вимагають безперервного навчання, постійної готовності до різкої зміни стратегії та сили волі, щоб іноді дозволити пожежі палати.

Кінцеві розділи — про те, що відбувається після досягнення певного рівня масштабу — про час, коли ви можете стати справжнім лідером і силою добра в навколишньому світі.

У дивовижних історіях засновників, представлених у цій книжці, ви побачите власні історії підприємців: злети й падіння, боротьбу й перемоги, а також приклади спільності, мужності й згуртованості спільнот.


Про автора:

Рід Гоффман (Reid Hoffman) — засновник LinkedIn, колишній виконавчий віцепрезидент PayPal і один з найуспішніших бізнес-ангелів Кремнієвої долини. З 2009 року інвестор Greylock Partners. Входить до ради директорів Airbnb, Coda, Convoy, Edmodo, Entrepreneur First, Gixo, Microsoft тощо. Інвестував у багато впливових інтернет-компаній, включаючи Facebook, Flickr, Last.fm і Zynga. Є співавтором двох бестселерів New York TimesThe Start-up of You та The Alliance. Ведучий подкасту Masters of Scale.


Зміст:
  • Вступ

  • 1. Зрозумійте своє «ні»
  • 2. Робіть те, що не масштабується
  • 3. Що таке велика ідея
  • 4. Нескінченний проєкт: культура
  • 5. Зростай швидко, зростай повільно
  • 6. Навчіться забувати вивчене
  • 7. Спостерігайте за діями, а не за словами
  • 8. Мистецтво півоту
  • 9. Керуйте і ще раз керуйте
  • 10. Троянський кінь

  • Подяки
  • Про авторів


ВІДГУКИ ˅
«Це книжка, яку варто взяти з собою у боротьбу за компанію або кар’єру. Наповнена історіями успіху, вона спростує міф про швидкі і універсальні рішення». — Рід Гастінгс, співзасновник, голова та генеральний директор Netflix

* * *

«Незалежно від того, чи ви тільки запускаєте свою справу, чи намагаєтеся запровадити зміни у великій компанії, бізнес-поради із цієї книжки допоможуть створити креативну, цілісну та справді ефективну стратегію». — Сатья Наддела, CEO Microsoft Corporation


НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua