назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Менеджмент, Управління персоналом (HRM) ::

Порядок у хаосі. Метод Objective and Key Results (OKR)

Порядок у хаосі. Метод Objective and Key Results (OKR)

КУПИТИ КНИГУ - Порядок у хаосі. Метод Objective and Key Results (OKR)


КУПИТИ КНИГУ «Порядок у хаосі. Метод Objective and Key Results (OKR)» в Kniga.biz.ua (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Порядок у хаосі. Метод Objective and Key Results (OKR)
Автор(и): Костянтин Коптєлов
Видавництво: "Наш Формат", — 2024

Опис:
У сучасному світі компанії прагнуть постійно покращувати свої показники та випереджати конкурентів. Для цього варто чітко розуміти власні цілі й бажані результати. Тут і вступає у гру метод Objective and Key Results (OKR).

У цій книжці автор крок за кроком пояснює, якими є переваги цілепокладання, які нові підходи до планування застосовують у сучасному світі, а також розповідає про основні принципи, структуру й інструменти OKR. Особливу увагу приділено до впровадження методу на практиці й опису типових помилок. Метод OKR дасть підприємцям змогу зосередитися на найважливішому й отримати більше за менший проміжок часу.

Чому ця книжка

Автор доступно та зрозуміло виклав методику Objective and Key Results (OKR), відповівши на найпоширеніші запитання, що виникають під час її впровадження. Тут ви знайдете все потрібне для досягнення найкращих результатів й уникнення помилок, яких уже припустилися до вас.

Для кого

Ця книжка зацікавить генеральних директорів, керівників, менеджерів проєктів, лінійних менеджерів, фахівців з HR, які прагнуть розкрити потенціал своєї компанії.


ЦИТАТИ ˅

Платити працівникам заробітну плату, що вища за ринкову

Важливо, щоб компанія була чесною щодо своїх цілей і обґрунтовувала цілі, які ставить перед собою, особливо фінансові. Так, одна компанія поставила за мету забезпечити працівникам зарплати, що вищі за ринкові. Інша компанія хотіла використати прибутки для позитивного впливу на суспільство, відновивши завод, стадіон чи міст у зруйнованому війною регіоні. Дуже важить думати про те, що стоїть за грошовими цілями, визначеними компанією, а не зосереджуватися на самих грошах. Це дасть змогу переконатися, що цілі надихають і слугують вищій меті, ніж просто заробити більше грошей. Тому, за бажання сформулювати фінансову ціль, запитайте себе та свою команду, навіщо вам передбачена нею сума.

Прозорість

Перший, основний принцип методу OKR — відкритість і прозорість. Завдяки вільному доступу до інформації кожен працівник може бачити, що роблять інші, які завдання потрібно виконати і в який спосіб скоригувати графік, щоб узгодити взаємозалежні завдання.


Про автора:

Костянтин Коптелов — експерт з OKR, MBA, TEDx Speaker, спікер популярних конференцій з управління проєктами та бізнесом, ментор бізнес-інкубаторів. Проводить регулярні лекції, майстеркласи зі стратегічного планування, управління проєктами, змінами, важливими навичками для менеджерів та оптимізації бізнес-процесів, на яких побувало вже понад 3000 осіб.


Зміст:
  • Вступ
  • Історія OKR
  • Про книгу
  • Як читати цю книгу
  • 1. Навіщо потрібно ставити цілі?
  • 2. Що стоїть за OKR?
  • 3. Як правильно сформулювати OKR
  • 4. Що робити далі
  • 5. Відстеження OKR
  • 6. Отримуйте більше від ваших OKR
  • 7. Як упровадити OKR у компанії
  • Післямова
  • Примітки

НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua