КНИГИ: Видавництво "ВД «Києво-Могилянська академія»"
тел.: (044) 425-77-84, 425-35-66
email: phouse@ukma.kiev.ua
сайт: https://km-academia.ukma.kiev.ua/

ІНФО:

Видавничий дім «Києво-Могилянська академія» створений 1996 року для задоволення потреб відродженого Університету та широкого загалу в україномовних підручниках, навчальних посібниках, словниках та іншій книжковій продукції. Продовжуючи традиції просвітництва і книгодрукування, започатковані в Академії майже чотири століття тому, Видавничий дім «Києво-Могилянська академія» вже випустив у світ понад 300 книжок з різної тематики, зокрема видання з історії, філософії, економіки, культурології, права, соціології, природничих, комп’ютерних наук та інших галузей знань.

Окремі підручники та посібники унікальні за викладом предмета навчання, деякі не мають аналогів серед вітчизняних видань.

За художнім оформленням, дизайном і поліграфічним виконанням наші книжки відповідають найсучаснішим вимогам. Наші видання завжди можна побачити на міжнародних та вітчизняних книжкових виставках, ярмарках. У 2005 році найкращі з них були відзначені. Диплом ІІІ ступеня Форуму видавців у Львові здобула книжка «Українська мова у ХХ сторіччі: історія лінгвоциду» під редакцією Лариси Масенко; вона визнана також книжкою року в номінації «Політлікнеп» і відзначена Дипломом Президента Форуму видавців у Львові. Книжка «Історія українського козацтва» (колектив авторів під керівництвом В. А. Смолія) отримала Диплом ІІ ступеня в номінації «З глибини знань» національного конкурсу «Краща книга України».

Книги видавництва Автор(и)
Рік видання
1. Системне мислення: формування і розвиток Сергій Максименко, Марк Мєєровіч, Лариса Шрагіна
2020
2. Методи опитування Володимир Паніотто, Наталія Харченко
2018
3. Десять смертних гріхів маркетингу Філіп Котлер
2006

  ВСІ ВИДАВНИЦТВА


МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua