ПОДІЇ | Post Factum

Київський міжнародний Фестиваль Тренінгу 2011

(ЗВІТ)

6-7 липня 2011 р. відбувся V Київський міжнародний Фестиваль Тренінгу 2011, який знову порадував всіх учасників теплою дружелюбною атмосферою й насиченою 2-денною програмою!

Київський міжнародний Фестиваль Тренінгу 2011 Фестиваль Тренінгу, насамперед, цікавий своєю унікальністю. В Україні немає подібних заходів, які дозволяють за 2 дні ознайомитися з поточним станом ринку тренінгу й збирають разом на одній площадці замовників і виконавців навчальних програм.

І цього разу Фестиваль підтвердив свою унікальність і звання одного із кращих HR-заходів України. За 2 дні учасники одержали можливість відвідати найбільш цікаві з 40 виступів. У результаті, кожен відвідувач зміг провести час на Фестивалі максимально ефективно й корисно і, крім цього, знайти цікавих тренерів для співробітництва в майбутньому. А сама обстановка Фестивалю сприяла легкому й невимушеному спілкуванню учасників і встановленню нових ділових контактів.

У перший день робота проходила паралельно в 4-х залах, у яких у режимі нон-стоп тренери презентували себе й свої послуги. У виступаючих була можливість вибрати один із 4-х форматів: мікротренінг, виступ, круглий стіл і візитка. Учасниками програми першого дня Фестивалю стали представники наступних компаній: Scriptum, Pucelik Consulting Group, B2B-Ray, Strategic Consulting Group, "Техноматика", "Колегіум тренерів і консультантів", TZ Partners, "Тренінг Студія Діани Кебас", "Міжнародний Інститут менеджменту", EQ Impact, "ЕКОПСІ Консалтинг", "Компас", Bogush Time, "MBA-Центр", Dneproff, JANSEN Capital Management, "Олімпія", KPD, "КІЙ ", "Тренінг Студіо", "Перший Міжнародний Портал Вебінарів", MOBITI, "Київський Інститут Часу", Morzhova&Partners, незалежні бізнес-тренери Станіслав Ізюмов і Андрій Ніколов.

Як завжди, Фестиваль не обійшовся без новинок і сюрпризів. 6 липня в одному із залів учасників очікувала сесія для HR і T&D директорів, у ході якої відбулися виступи керівників відділів управління, розвитку й навчання персоналу провідних компаній України. В'ячеслав Ковальов, керівник напряму організаційного розвитку персоналу банку "ПУМБ", розповів про систему щорічної оцінки діяльності персоналу, що застосовується в банку. Руслан Лемещук, директор з персоналу компанії "Галнафтогаз", у своєму виступі розповів про систему навчання персоналу, що дозволяє орієнтувати весь персонал компанії на високий рівень сервісу. Про роботу корпоративного університету й тих переваг, які він дає компанії в процесі розвитку персоналу, розповіла Альона Одноралова, директор з персоналу компанії Inter Media Group. Згодом до виступаючих приєднався Віталій Стефурак, керівник відділу навчання й інновацій компанії McDonald's, і всі експерти стали учасниками панельної дискусії. Ведучий дискусії Віталій Михайлов ініціював обговорення різних питань, відповідями на які ділилися запрошені гості. У ході дискусії обговорювалися наступні питання:

  • Ключові елементи політики розвитку й навчання персоналу в компанії.
  • Досвід взаємодії із зовнішніми провайдерами тренінгових послуг.
  • Відповідність попиту та пропозиції на ринку розвитку й навчання: наскільки існуючі продукти збігаються з потребами компаній?
  • Перспективи розвитку ринку навчання персоналу в найближчі 2 роки.

І по закінченню першого дня всіх учасників очікував традиційний Тренерський двобій, на якому 3 тренера змагалися за звання кращого за версією Фестивалю Тренінгу 2011. Учасниками двобою цього року стали:

  1. Олександр Белоконь, керівник компанії MOBITI;
  2. Наталія Давидова, бізнес-тренер;
  3. Людмила Чернова, "Українська Академія Тренінгу".

Експертами двобою виступили Григорій Хмельницький ("Колегіум тренерів і консультантів"), Руслан Лемещук ("Галнафтогаз") і бізнес-тренер Андрій Ніколов. По закінченню кожного виступу учасників двобою експерти давали зворотний зв'язок, звертаючи увагу на сильні й слабкі сторони, і рекомендували, як можна поліпшити свою майстерність.

Суддями двобою виступили учасники Фестивалю, 10 з яких заповнювали спеціальні оцінні форми після виступу кожного тренера. Саме на підставі цих оцінок і був обраний переможець Тренерського Двобою 2011 — Наталія Давидова. А паралельно із тренерським двобоєм в одному із залів проходив мікротренінг Ірини Моржової та Лесі Коцарь (Morzhova&Partners) на тему: "Чи здатне навчання управлінню змінами змінити управління в компанії?"

У другий день відбулися майстер-класи, що зібрали всіх бажаючих не тільки одержати теоретичні знання, але й розвити власні навички і здатності. Цього року їх провели: Олександр Бражник, "Ефективні практики розвитку лідерства" (Росія, Москва); Олена Учиткіна, "Інвестиції в розвиток персоналу й оцінка ефективності навчання" ("T&D агентство 360 градусів", Росія, Москва); Дуглас Харрісон, "Iceberg. Problems with international communications" (Шотландія); Микола Вовченко й Людмила Черненко, "Модель логічних рівнів в індивідуальному й командному коучингу" ("Українська академія тренінгу", Україна, Київ), Андрій Ніколов "Визначення потреби в навчанні й ефективне читання думки" (Україна, Київ).

Учасниками V Київського Фестивалю Тренінгу 2011 стали 158 чоловік з різних міст України й інших країн.

Фестиваль Тренінгу не даремно називається київським — більшість учасників — це представники столиці України. Проте, захід відвідали тренери й HR-керівники компаній інших українських міст, а також країн зарубіжжя.

Додаткові матеріали:

За матеріалами пост-релізу Оргкомітету Київського Фестивалю Тренінгу.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
КНИГИ ДЛЯ РОЗВИТКУ:
Ефект накопичення. Покрокова інструкція до успіхуЕфект накопичення. Покрокова інструкція до успіху
Працюй чотири години на тиждень. Нова психологія успіхуПрацюй чотири години на тиждень. Нова психологія успіху
Надприродний розум. Як досягнути надзвичайного силою розумуНадприродний розум. Як досягнути надзвичайного силою розуму

МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua

Менеджмент.Книги

телеграм-канал Менеджмент.Книги Менеджмент.Книги — новинки, книжкові огляди, авторські тези і цінні думки з бізнес-книг. Підписуйтесь на телеграм-канал @books_management



➥ Дякую, я вже підписана(-ий)