НОВИНИ від 29.03.2017


Компанії з найкращею репутацією у світі 2017

Rolex, Lego і The Walt Disney Company очолили рейтинг компаній з найкращою репутацією у світі (2017 Global RepTrak®), який щорічно складається Reputation Institute.

Компанії з найкращею репутацією у світі 2017 Як відомо, дослідження оцінює сприйняття широкою публікою світових компаній, виходячи з семи критеріїв: продукти і послуги, інновації, робочі місця, управління, соціальна відповідальність, лідерство і діяльність. Для рейтингу враховуються компанії, якщо вони присутні на 15-ти найбільших ринках і якщо відомі більш ніж 40% глобальним споживачам.

Rolex лідирує в рейтингу вже другий рік поспіль, у нього найвищий рейтинг довіри в Азії і США, і досить високий — в Африці, Європі та Латинській Америці. Google поступився швейцарському бренду в продуктах і послугах, а Lego — в управлінні. За іншими показниками Google займає лідируюче місце.

Розрив між лідерами мінімальний — лише кілька балів. Компанія Lego за минулий рік піднялася з 6-го на 2-е місце, потіснивши The Walt Disney Company на одну позицію. Цікаво, що Apple, котра минулого року замикала чільну десятку, в новому рейтингу опустилася на 20-е місце. Крім того, топ-10 залишили такі бізнес-гіганти, як BMW Group, Daimler і Microsoft. Аутсайдерами дослідження виявилися Starbucks, General Motors, Delta Air Lines, Fiat Chrysler Automobiles, Hyundai і Volkswagen.

Топ-10 компаній з найкращою репутацією у світі 2017-го року виглядає наступним чином:

  1. Rolex
  2. Lego Group
  3. The Walt Disney Company
  4. Canon
  5. Google
  6. Bosch
  7. Sony
  8. Intel
  9. Rolls-Royce
  10. Adidas







  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua