назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Лідерство ::

Супербоси. Як видатні лідери плекають таланти

Супербоси. Як видатні лідери плекають таланти

КУПИТИ КНИГУ - Супербоси. Як видатні лідери плекають таланти


КУПИТИ КНИГУ «Супербоси. Як видатні лідери плекають таланти» в Kniga.biz.ua (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Супербоси. Як видатні лідери плекають таланти
Автор(и): Сидні Фінкелстін
Видавництво: "Yakaboo Publishing", — 2017

Опис:
Оригінал (англ.): "Superbosses: How Exceptional Leaders Master the Flow of Talent" by Sydney Finkelstein

Супербос — це такий диво-бос, який володіє суперсилою? Не зовсім так.

Американський дослідник бізнес-стратегій і лідерства Сидні Фінкелстін вивчав професійні траєкторії видатних особистостей у професійному футболі, рекламі, масовому харчовому виробництві, нерухомості, хедж-фондах, моді і виявив закономірність: якщо придивитися до 50 визнаних особистостей у певній галузі, то побачимо, що керівниками чи наставниками, мабуть, п’ятнадцятьох-двадцятьох із них колись були один чи кілька генераторів талантів — або «супербосів», як Фінкелстін почав їх називати.

Ба більше, ті самі супербоси здійснили істотну частку інновацій у своїй галузі. Їхня особливість в тому, що довкола них утворюються мережі талантів, «генеалогічні дерева» яскравих особистостей. Фінкелстін розкриває секрети цих непересічних лідерів і намагається зрозуміти, як стати супербосом.

Книга видана також російською — "Супербоссы. Как выдающиеся руководители ведут за собой и управляют талантами"


Про автора:

Сидні Фінкелстін (Sydney Finkelstein) — професор менеджменту Школи бізнесу ім. Така при Дартмутського коледжу і директор Центру лідерства ім. Така. Він консультує і виступає перед топ-менеджерами в усьому світі, а також тренує керівників у сферах розвитку талантів, корпоративного управління, аналізу помилок і стратегій зростання. Фінкелстін є автором двох десятків книг, у тому числі бестселера Wall Street Journal «Чому розумні керівники зазнають поразок» («Why Smart Executives Fail»). Він також увійшов до переліку Thinkers-50, найбільш шанованого рейтингу бізнес-гуру лідерства у світі.


Відгуки про книгу ˅
«Деяких керівників ця книжка може розсердити — і це добре. Дослідження Фінкелстіна щодо того, які чинники справді роблять лідерів легендарними, суперечить структурі істотної частини стандартних «найкращих практик» менеджменту і пропонує цілком новий підхід до осмислення таланту». — Кевін Робертс (Kevin Roberts), виконавчий голова ради директорів Saatchi & Saatchi Worldwide

«"Супербоси" — це конкретне дослідження способу мислення, поведінки і звичок, що визначають видатні лідерські практики. Великі лідери надихаються надзвичайним у людях і створюють незабутні середовища. Книжка обов’язкова до прочитання лідерам, які хочуть прискорити зростання інших, підсилити їхню включеність і прагнення до мети». — Бруно Вінчіґуерра (Bruno Vinciguerra), колишній головний операційний директор Sotheby’s

«Якщо ви коли-небудь замислювалися, як деяким наставникам вдається виховати стількох протеже-зірок, то вам варто прочитати цю книжку. Вивчаючи приклади легендарних лідерів із різних галузей, автор у книжці «Супербоси» звертає увагу на нові стратегії приваблення і розвитку талантів». — Адам Ґрант (Adam Grant), професор Уортонської бізнес-школи, автор книжок «Давати і брати» («Give and Take») та «Оригінали» («Originals»)

«Можливо, ви непоганий керівник. Але чи є ви супербосом? Ось про що ви запитуватимете себе, прочитавши захопливу книжку Сидні Фінкелстіна. Розкриваючи секрети супербосів із різних сфер: від фінансів до моди та від кулінарії до коміксів, Фінкелстін пропонує розумну, практичну методику для кожного, хто намагається стати кращим лідером». — Деніел Пінк (Daniel Pink), автор книжок «Людині властиво продавати» («To Sell Is Human») та «Драйв» («Drive»)


Рецензії:


Уривки з книги:
НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua