назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Маркетинг, Продаж, Реклама, PR ::

Як скласти маркетинговий план

Як скласти маркетинговий план

КУПИТИ КНИГУ - Як скласти маркетинговий план


КУПИТИ КНИГУ «Як скласти маркетинговий план» в Kniga.biz.ua (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Як скласти маркетинговий план
Автор(и): Джон Вествуд
Видавництво: "Фабула", — 2020

Опис:
Оригінал (англ.): "How to Write a Marketing Plan: Define Your Strategy, Plan Effectively and Reach Your Marketing Goals (Creating Success)" by John Westwood

Ця книжка відрізняється від більшості книжок з бізнесу. Це практичний робочий зошит, який допоможе вам скласти власний маркетинговий план. Упродовж її читання, ви будете стежити за створенням маркетингового плану для вигаданої компанії — «Компанії з виробництва обладнання». Вас покроково проведуть всіма етапами маркетингового планування, наочно продемонструвавши, як їх виконувати. Наведені у книжці вправи допоможуть заповнити секції вашого власного маркетингового плану.

У книжці подані вичерпні пояснення головних понять ринкового середовища, проілюстровано етапи побудови маркетингового плану та особливості маркетингової стратегії. Автор також не оминає важливих питань бізнесу онлайн, реклами та просування продукту.

Вже давно планували показати ваш бізнес-проєкт світові через акаунт у мережі Інстаграм? Будь ласка! Джон Вествуд розповість, як цього досягти. Прописуючи такі важливі речі, автор все ж не прагне перетворити книжку на підручник з економіки: читати «Як скласти маркетинговий план» цікаво і зрозуміло, тому вона підійде вам, навіть якщо ви досі не мали справ зі складними економічними термінами.

Цільова аудиторія:

Ця настільна книжка є універсальною для кожного: якщо ви лише амбітний початківець, обов’язково прочитайте її, щоб крок за крок правильно вибудувати власну маркетингову стратегію, якщо ж уже досвідчений бізнесмен — аби успішно закріпити позицію на ринку.


Про автора:

Джон Вествуд (John Westwood) займав керівні посади в сфері продажів та маркетингу і в даний час є директором з продажу та маркетингу в одній із великих міжнародних компаній.

НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua