ПОДІЇ | Post Factum 7 квітня 2006 р.

Міжнародна професійна виставка
"Кадровий менеджмент та Executive MBA"

23 березня в Києві, в отелі «Прем'єр Палас», пройшла Міжнародна професійна виставка «Кадровий менеджмент та Executive MBA». Виставка проводиться в Україні другий раз і користується все більшим успіхом серед відвідувачів.

Цього року виставка зібрала більше 1200 чоловік — менеджерів по персоналу, керівників компаній і підрозділів, фахівців з корпоративного навчання і корпоративних заходів, представників провідних ділових і спеціалізованих видань.

У виставці взяли участь більше 30-ти компаній, що пропонують такі послуги, як бізнес-освіта в Україні, Росії й за кордоном, тренінги, підбор персоналу, консалтинг, програмне забезпечення для HR-відділів, e-learning. Відвідувачі також могли придбати HR-літературу та періодичні видання по кадровому менеджменту.

Багато компаній брали участь у виставці цього року вперше, а кілька учасників минулого року представили свої нові продукти.

Окремою подією стала участь у виставці всесвітньо відомої бізнес-школи DUKE (Fuqua School of Business), що представила відвідувачам кілька видів програм формату Executive MBА. Представники школи відзначили, що київський ринок є перспективним для міжнародних програм, розрахованих на керівників, про що свідчить високий рівень і зацікавленість відвідувачів виставки.

Великий інтерес викликали презентації та майстер-класи фахівців в області управління персоналом, що проходили в рамках виставки в окремому залі. Доповідачі поділилися досвідом з питань навчання та підбору персоналу.

Багато відвідувачів особливо відзначили масштабність виставки цього року, наявність можливостей для спілкування із представниками провідних компаній і великий обсяг корисної інформації.

Чергова виставка в Києві пройде 2 листопада 2006 року.

За інформацією прес-релізу компанії Begin Group.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
КНИГИ ДЛЯ РОЗВИТКУ:
Спершу найважливіше! Жити, любити, вчитися, залишити слідСпершу найважливіше! Жити, любити, вчитися, залишити слід
Не турбувати. Як сфокусуватися в інформаційному шумі!Не турбувати. Як сфокусуватися в інформаційному шумі!
Змінюючи правила гри. Як лідери, новатори та візіонери перемагають у життіЗмінюючи правила гри. Як лідери, новатори та візіонери перемагають у житті

МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua

Менеджмент.Книги

телеграм-канал Менеджмент.Книги Менеджмент.Книги — новинки, книжкові огляди, авторські тези і цінні думки з бізнес-книг. Підписуйтесь на телеграм-канал @books_management



➥ Дякую, я вже підписана(-ий)