ПОДІЇ | Бізнес-освіта 11 квітня 2006 р.

INSEAD та Києво-Могилянська Бізнес-Школа
розпочинають спільну програму My Globe

INSEAD та Києво-Могилянська Бізнес-Школа (kmbs) підписали контакт про стратегічну співпрацю, в рамках якого у травні стартує перша в Україні програма з управління глобальним бізнесом. В рамках My Globe Україна стала членом мережі країн, що розвиваються в Європі, Азії, Африці та Латинській Америці. Таке партнерство надає власникам та керівникам українських компаній можливість доступу до 30-річного управлінського доступу та дослідженням INSEAD, а також обміну підходами до корпоративного управління з колегами з інших країн. Одна з ключових цілей My Globe — передання українських фахівцям навичок створення цінності бізнесу та управління ним на глобальних ринках.

Навчання в рамках My Globe відбуватиметься у два етапи — в Україні (kmbs) та у Франції (INSEAD). Таких підхід забезпечить потрібну підготовку українських управлінців до особливостей роботи на глобальних ринках та закріплення знань за допомогою прикладів з практики компаній з усього світу. Серед основних напрямків програми: залучення капіталу на глобальних ринках, побудування глобальних брендів, злиття та поглинання (M&A), управління інтернаціональними командами, стратегічні альянси.

До викладання на програмі My Globe, крім викладачів INSEAD та kmbs, залучені професори з Kellogg School of Management та інших відомих бізнес-шкіл.

Довідкова інформація:

INSEAD — одна з провідних бізнес-шкіл світу і єдина бізнес-школа з повноцінними кампусами в Азії (Сінгапур) та Європі (Фонтенбло, Франція). За тридцять років співпраці з відомими міжнародними компаніями INSEAD допомогла сформувати принципи їх діяльності, а накопичений досвід став основою для учбових матеріалів низки світових бізнес-шкіл. Сьогодні аудиторія INSEAD перевищує 6800 керівників понад 2000 компаній у більш ніж 90 країнах світу щорічно.

Києво-Могилянську Бізнес-Школу (kmbs) було засновано у 1999 році при одному з найстаріших університетів східної Європи. У 2002 році kmbs першою в Україні відкрила програму Executive MBA для власників та керівників компаній. kmbs — єдина в Україні бізнес-школа, де лише 60% кандидатів проходять відбір на програму Executive MBA. Співвідношення українських та іноземних викладачів у kmbs становить 60 до 40.

Cеред професорів kmbs представники Kellogg School of Management, Northwestern University [№1 у світі за рейтингом The Economist 2004], Richard Ivey Business School [№1 в Канаді], INSEAD [одна з кращих бізнес-шкіл світу] та London Business School [в п'ятірці кращих бізнес-шкіл Європи].

За інформацією прес-релізу kmbs.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
КНИГИ ДЛЯ РОЗВИТКУ:
Магічне мистецтво ігноруванняМагічне мистецтво ігнорування
Крок за кроком. Як ентузіазм і наполегливість ведуть до метиКрок за кроком. Як ентузіазм і наполегливість ведуть до мети
Міф про мотивацію. Як налаштуватися на перемогуМіф про мотивацію. Як налаштуватися на перемогу

МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua

Менеджмент.Книги

телеграм-канал Менеджмент.Книги Менеджмент.Книги — новинки, книжкові огляди, авторські тези і цінні думки з бізнес-книг. Підписуйтесь на телеграм-канал @books_management



➥ Дякую, я вже підписана(-ий)