НОВИНИ від 04.09.2012


23% компаній кастомізують мовне навчання для лідерів

Цілком закономірно, що сьогодні спостерігається значне зростання попиту на лідерів, які володіють кількома мовами. Саме з такими даними знайомить нас глобальне дослідження, проведене компанією AMA Enterprise, участь в якому взяло більше 1000 компаній із шести континентів.

На даний момент близько 14% провідних глобальних компаній наймають на управлінські посади лише тих кандидатів, які володіють кількома мовами. В 2010-му році цей показник складав 10%.

Більше того, за всіма прогнозами такий попит на багатомовних менеджерів тільки продовжуватиме зростати. Зокрема, про це свідчить той факт, що сьогодні мовні курси для управлінців проводять вже 23%, порівняно із 10% у 2011-му році.

"Англійська сьогодні сприймається як домінуюча мова бізнесу в усьому світі, але таке сприйняття може змінитися", — пояснює Сенді Едвардс (Sandi Edwards), віце-президент AMA Enterprise.

Дослідження також виявило, що кастомізація програм глобального розвитку лідерів дещо скоротилася.

"Близько 40% провідних компаній у 2011-му році відзначали, що вони значно кастомізують зміст своїх програм глобального розвитку лідерів, — додає Едвардс. — В цьому ж році кількість програм з подібним рівнем кастомізації скоротилася до 23%".

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua