Візитки відомих керівників та лідерів

Візитки відомих менеджерів та лідерів Візитка зазвичай повідомляє тільки контактні дані свого власника. Втім, іноді вона розповідає більше. Особливо, якщо візитка вже застаріла. Підбірка візитних карток відомих людей була опублікована на сайті Slon.ru.

Перша візитка співзасновника корпорації Google в ролі генерального директора, 1998 рік.

Ларрі Пейдж

Історія візитки Марка Цукерберга, засновника соціальної мережі Facebook, стала відома багатьом завдяки фільму “Соціальна мережа”. На ній – доволі епатажні слова! Але це й не дивно, якщо тобі 20 років, а створений тобою сайт скоро змінить світ.

Марк Цукерберг

Асистентка одного із найвпливовіших інвесторів у світі Дональда Трампа теж знає своє місце. “Ви не будете мені телефонувати. Це я зателефоную вам”, – написано на її візитці в тому місці, де зазвичай друкують номер телефону. Оскільки вона займається відбором персоналу, то кандидатам дійсно залишається тільки сподіватися, що їм і справді зателефонують.

Девон Спружен

А ось так в далекому 1979-му році виглядала візитка Стіва Джобса (в ролі віце-президента Apple!)

MUST READ:  Поганий бос? Це можна виправити!

Стів Джобс

Дивлячись на цю візитку, ви швидш за все думаєте, що вона належить власнику прокату дощок для серфінгу десь на узбережжі Каліфорнії. Втім, насправді це візитка засновника та генерального директора Microsoft Біла Гейтса.

Біл Гейтс

Всі роблять помилки. Але погодьтесь, навряд чи хтось сподівається побачити їх на візитці голови ради директорів Google. Напис chariman замість chairman на візитках Еріка Шмідта із Google у свій час здивував багатьох.

Ерік Шмідт

Візитка Стіва Возняка, співзасновника компанії Apple, вражає своєю пафосністю.

Стівен Возняк