Весна Менеджера

Весна приходить. Якщо включити непрямі відчуття. Якщо не дивитись на температуру, не читати політичні та професійні (управлінські) часописи, не дивитись телевізійні депресивні інформаційні програми, часто стереотипно формовані журналістами, що звикли боротись „проти”.

Вже видно фахівців-професіоналів, які борються „за”. Це відбувається значно „тихіше”, велика робота відбувається в собі, – зміни відбуваються в собі в першу чергу. Їх не дуже видно на перший погляд, тільки коли очі в очі, або в спокійному і раптовому, але у альтернативному аргументованому „ні” в черговій хвилі популярних тем, які прокочуються з руйнівною силою епідемій.

Студент, що наперекір системі, попрацював з першоджерелами і сформував власну думку робить цю Весну.

З Весною Менеджера, який втішився „незручністю” підлеглого, відчувши, що в цій Людині сидить енергія партнерства і готовності вкластись в цікаву і перспективну ідею. Що його затята впертість шліфує нову грань можливостей, ту, яку Менеджер, заколисаний своєю харизматичністю, не брав би до уваги.

MUST READ:  Вчимося бути цікавим клієнтом

З Весною Лікаря-хірурга, який не піддався на умовляння чергової політичної сили на пропозицію очолити список партії у місцеві ради, розуміючи що таке рішення може коштувати населенню цієї місцевості багатьох назавжди втрачених доль.

Викладачеві, що ставить планку значно вище популярної літератури з предмету, створюючи атмосферу пошуку, радості осягнення та досягнення, вертаються сонячні зайчики блиску вдячних очей, що по-новому починають сприймати світ.

За п’ять років існування нашого проекту www.management.com.ua з`явилось відчуття, що нашим читачам є що сказати і чим поділись у нашому новому проекті „Management Blog”, де можна поділитись думками, враженнями, проблемами і рішеннями нашої управлінської спільноти. Блог – це щоденник, щоденник наших почуттів, відбиток часу, колективний розум, і місце для спілкування, не глянцевого, не формального з канцеляризмами та науковими редакторами. Це жива мова, живі думки читачів МСUa, які віддзеркалюють і формують наш спільний інформаційний простір, формують силове поле змін, які, як відомо, таки починаються з себе.