Видавництво книжок в Україні

Видавництво книжок в УкраїніА Ви любите читати книжки?
Я люблю. Завдяки великій кількості відряджень вдається читати багато і часто 🙂 В дорозі, звичайно. Книги заспокоюють, розслаблюють, повчають, розвивають образне мислення, дають нові ідеї, розважають, присипляють, радують, розчаровують і багато чого іншого. Ось уже не одне сторіччя гарна книжка – це не просто книжка, а бізнес. Про це й піде мова у відеопості.

Що ж таке книжковий (видавничий) бізнес в Україні?

Виявляється, книги в Україні дорожчають. Напевно, інфляція? Або ні? … Про це більш детальніше дивіться в наступному фрагменті.


Российские книги на 20% дешевле украинских

Також, виявляється, книги в Україні читають мало, що безпосередньо впливає на малі тиражі.


Книги в Украине не для кого продавать?

Якщо Ви все ж вирішили зайнятися книговиданням в Україні, то для Вас радісна новина. Яка? Величезний потенціал росту ринку. У 2007-му році лише 30% українців купили хоча б одну книгу. Але є й погана новина. Яка? Дивіться відео – самі дізнаєтеся 🙂

MUST READ:  Розкажіть свою історію світу


Украинские издательства – не хозяева на отечественном рынке

На Вашому місці, після перегляду всієї цієї інформації я б з великою ймовірністю впав у депресію. Незрозуміло взагалі, як книги потрапляють до книгарень та до нас. Поміркуйте самі – підвищення цін, маленькі тиражі, відсутність державної підтримки, відсутність книжкових магазинів. Дійсно стає сумно від усього цього. А може наша держава настільки прогресивна, що вірить в те, що українці качають книги з інтернету? Теж навряд чи.
Хоча є й такі книги, що і з інтернету качати не будеш, не те що купувати. Чому? Дивіться далі.