назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Заснування бізнесу, Стартапи ::

Успіх без пітчингу. Маніфест

Успіх без пітчингу. Маніфест

КУПИТИ КНИГУ - Успіх без пітчингу. Маніфест


КУПИТИ КНИГУ «Успіх без пітчингу. Маніфест» в Kniga.biz.ua (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Успіх без пітчингу. Маніфест
Автор(и): Блер Еннс
Видавництво: "ArtHuss", — 2021

Опис:
Оригінал (англ.): "The Win Without Pitching Manifesto" by Blair Enns

Цей маніфест для тих, хто продає ідеї та поради, містить 12 кроків — у формі прокламацій, — які власники стартапів можуть зробити, щоб відірватись від конкурентів, повернути собі високу позицію на своєму ринку, побудувати стосунки з клієнтом і навчитися завойовувати бізнес, не жертвуючи своїм баченням чи витрачаючи час на написанням довгих пропозицій.

Дванадцять прокламацій були написані, щоб надихнути власників незалежних творчих підприємств (наприклад: дизайнерські фірми та рекламні агентства) переосмислити, як їх послуги купуються та продаються. Кожен, хто продає ідеї чи поради, знайде тут щось для себе.


ВІД АВТОРА ˅

Маніфест про ведення креативного бізнесу

Сили, що керують творчими професіями, спрямовані проти митця. Ці сили змушують його віддати свою працю безкоштовно — щоб довести, що він гідний того чи іншого завдання. Цього вимагають клієнти. Із цим миряться дизайнери, артдиректори, письменники та інші представники творчих професій. Проти цього безпорадні галузеві асоціації. Консультанти та консалтингові фірми заробляють собі на життя, підтримуючи такі правила гри, а найбільші винуватці сходяться докупи на конференціях та повчають нас, як робити це краще.

Помилково думати, що галузі креативних професій врегулюють це питання самостійно. Відмовитися від пітчингу та неоплачуваної роботи здатні лише поодинокі фірми. Галузь же не сприятиме цьому, а навпаки — чинитиме затятий опір. Ця боротьба — сума окремих битв: митця чи креативної компанії супроти багатьох коаліційних сил, які утверджують статус-кво.

Та попри те що колективна битва, схоже, програна, ми стоїмо за крок від революції. Деякі креативні компанії борються та перемагають. Вони обстоюють свої позиції у відносинах із клієнтами, відмовляються від пітчингу й розширюють клієнтську базу, не віддаючи задарма своєї інтелектуальної праці. Вони впроваджують ефективніші методи роботи, всупереч повсюдній комодитизації.

Цей маніфест складається із дванадцяти заповідей, котрі стануть у пригоді підприємствам, які прагнуть досягнути успіху без пітчингу. Ви пройдетеся стежками, вже второваними власниками креативних фірм, які наважилися на ці перетворення. Окрім того, дізнаєтеся, як вони залучають нових клієнтів. Попри загальногалузевий тиск, який підштовхував до пітчингу, ці компанії зробили інший вибір і пройшли шлях від звичайних виконавців до висококваліфікованих експертів-консультантів, зумівши знайти більш вигідний і рентабельний спосіб розвитку та ведення бізнесу.

Шлях, описаний на сторінках книжки, яку ви тримаєте в руках, може суперечити вашим поточним практикам. Не кожен готовий зважитися на революцію. Тільки вам вирішувати, чи читати цю книжку та чи йти цим шляхом.

Блер Еннс, Касло


Про автора:

Блер Еннс (Blair Enns) є засновником та генеральним директором програми «Успіх без пітчингу», спрямованої на навчання та тренінги з продажів для творчих професіоналів. З моменту заснування програми «Успіх без пітчингу» у 2001 році (спочатку як консультаційної практики), Блер проконсультував сотні дизайнерських фірм, рекламних агентств та інших творчих практик на шести континентах. Він навчав творчі компанії як перебудувати себе, щоб перейти від стандартного підходу до завоювання нового бізнесу.


Зміст:
  • Маніфест про ведення креативного бізнесу
  • I. Ми оберемо спеціалізацію
  • II. Ми замінимо презентації спілкуванням
  • III. Ми не робитимемо висновків, не дослідивши проблеми
  • IV. Ми переосмислимо продаж
  • V. Ми робитимемо усно те, що раніше робили письмово
  • VI. Ми будемо розбірливими
  • VII. Ми активно вдосконалюватимемось
  • VIII. Ми не починатимемо працювати, допоки нам не заплатять
  • IX. Ми говоритимемо про гроші завчасно
  • X. Ми відмовлятимемось від збиткової роботи
  • XI. Ми пропонуватимемо вищі ціни
  • XII. Ми триматимемо голову високо
  • Подяки
  • Про автора

НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua