ПОДІЇ | Post Factum 7 квітня 2006 р.

Міжнародна професійна виставка
"Кадровий менеджмент та Executive MBA"

23 березня в Києві, в отелі «Прем'єр Палас», пройшла Міжнародна професійна виставка «Кадровий менеджмент та Executive MBA». Виставка проводиться в Україні другий раз і користується все більшим успіхом серед відвідувачів.

Цього року виставка зібрала більше 1200 чоловік — менеджерів по персоналу, керівників компаній і підрозділів, фахівців з корпоративного навчання і корпоративних заходів, представників провідних ділових і спеціалізованих видань.

У виставці взяли участь більше 30-ти компаній, що пропонують такі послуги, як бізнес-освіта в Україні, Росії й за кордоном, тренінги, підбор персоналу, консалтинг, програмне забезпечення для HR-відділів, e-learning. Відвідувачі також могли придбати HR-літературу та періодичні видання по кадровому менеджменту.

Багато компаній брали участь у виставці цього року вперше, а кілька учасників минулого року представили свої нові продукти.

Окремою подією стала участь у виставці всесвітньо відомої бізнес-школи DUKE (Fuqua School of Business), що представила відвідувачам кілька видів програм формату Executive MBА. Представники школи відзначили, що київський ринок є перспективним для міжнародних програм, розрахованих на керівників, про що свідчить високий рівень і зацікавленість відвідувачів виставки.

Великий інтерес викликали презентації та майстер-класи фахівців в області управління персоналом, що проходили в рамках виставки в окремому залі. Доповідачі поділилися досвідом з питань навчання та підбору персоналу.

Багато відвідувачів особливо відзначили масштабність виставки цього року, наявність можливостей для спілкування із представниками провідних компаній і великий обсяг корисної інформації.

Чергова виставка в Києві пройде 2 листопада 2006 року.

За інформацією прес-релізу компанії Begin Group.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
КНИГИ ДЛЯ РОЗВИТКУ:
Неординарні. Історії успіхуНеординарні. Історії успіху
Код винятковості. Живи за власними правиламиКод винятковості. Живи за власними правилами
Кради як митець. Креативнi «фiшки», про якi тобi нiхто не розповiстьКради як митець. Креативнi «фiшки», про якi тобi нiхто не розповiсть

МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua

Менеджмент.Книги

телеграм-канал Менеджмент.Книги Менеджмент.Книги — новинки, книжкові огляди, авторські тези і цінні думки з бізнес-книг. Підписуйтесь на телеграм-канал @books_management



➥ Дякую, я вже підписана(-ий)