ПОДІЇ | Бізнес-освіта 11 квітня 2006 р.

INSEAD та Києво-Могилянська Бізнес-Школа
розпочинають спільну програму My Globe

INSEAD та Києво-Могилянська Бізнес-Школа (kmbs) підписали контакт про стратегічну співпрацю, в рамках якого у травні стартує перша в Україні програма з управління глобальним бізнесом. В рамках My Globe Україна стала членом мережі країн, що розвиваються в Європі, Азії, Африці та Латинській Америці. Таке партнерство надає власникам та керівникам українських компаній можливість доступу до 30-річного управлінського доступу та дослідженням INSEAD, а також обміну підходами до корпоративного управління з колегами з інших країн. Одна з ключових цілей My Globe — передання українських фахівцям навичок створення цінності бізнесу та управління ним на глобальних ринках.

Навчання в рамках My Globe відбуватиметься у два етапи — в Україні (kmbs) та у Франції (INSEAD). Таких підхід забезпечить потрібну підготовку українських управлінців до особливостей роботи на глобальних ринках та закріплення знань за допомогою прикладів з практики компаній з усього світу. Серед основних напрямків програми: залучення капіталу на глобальних ринках, побудування глобальних брендів, злиття та поглинання (M&A), управління інтернаціональними командами, стратегічні альянси.

До викладання на програмі My Globe, крім викладачів INSEAD та kmbs, залучені професори з Kellogg School of Management та інших відомих бізнес-шкіл.

Довідкова інформація:

INSEAD — одна з провідних бізнес-шкіл світу і єдина бізнес-школа з повноцінними кампусами в Азії (Сінгапур) та Європі (Фонтенбло, Франція). За тридцять років співпраці з відомими міжнародними компаніями INSEAD допомогла сформувати принципи їх діяльності, а накопичений досвід став основою для учбових матеріалів низки світових бізнес-шкіл. Сьогодні аудиторія INSEAD перевищує 6800 керівників понад 2000 компаній у більш ніж 90 країнах світу щорічно.

Києво-Могилянську Бізнес-Школу (kmbs) було засновано у 1999 році при одному з найстаріших університетів східної Європи. У 2002 році kmbs першою в Україні відкрила програму Executive MBA для власників та керівників компаній. kmbs — єдина в Україні бізнес-школа, де лише 60% кандидатів проходять відбір на програму Executive MBA. Співвідношення українських та іноземних викладачів у kmbs становить 60 до 40.

Cеред професорів kmbs представники Kellogg School of Management, Northwestern University [№1 у світі за рейтингом The Economist 2004], Richard Ivey Business School [№1 в Канаді], INSEAD [одна з кращих бізнес-шкіл світу] та London Business School [в п'ятірці кращих бізнес-шкіл Європи].

За інформацією прес-релізу kmbs.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
КНИГИ ДЛЯ РОЗВИТКУ:
Як ви збудуєте своє життя?Як ви збудуєте своє життя?
Кради як митець. Креативнi «фiшки», про якi тобi нiхто не розповiстьКради як митець. Креативнi «фiшки», про якi тобi нiхто не розповiсть
Працюй чотири години на тиждень. Нова психологія успіхуПрацюй чотири години на тиждень. Нова психологія успіху

МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua

Менеджмент.Книги

телеграм-канал Менеджмент.Книги Менеджмент.Книги — новинки, книжкові огляди, авторські тези і цінні думки з бізнес-книг. Підписуйтесь на телеграм-канал @books_management



➥ Дякую, я вже підписана(-ий)