Королева Великобританії зареєструвалася у Facebook

Королева Великобританії зареєструвалася у Facebook Новітні технології web 2.0 дійшли нарешті, і до королівського двору. Сторінка королеви Великобританії Єлизавети II з’явилася в соціальній мережі Facebook. Про це повідомила британська газета Daily Telegraph у понеділок.

На сторінці будуть публікуватися свіжі новини, фото, а також відеоматеріали, які звітуватимуть про діяльність королеви і членів королівської сім’ї.

У Daily Telegraph також повідомлялося, що для відвідування користувачів сторінка стане доступною о 8.00 за лондонським часом у понеділок, тобто в даний момент сторінка вже повинна функціонувати. Я спробував відшукати представництво королеви у facebook, і схоже, що йдеться про ось цю сторінку.

На жаль, стати другом королеви в соціальній мережі Facebook не вдасться, однак, користувачі будуть мати можливість схвалювати чи коментувати матеріали, які публікуватимуться на сторінці Букінгемського палацу.

Будь-який користувач також зможе залишити повідомлення на “стіні” у королеви, а також надіслати їй повідомлення.

За словами представника соціальної мережі, “тепер люди зможуть бути в прямому контакті з королівською сім’єю, а також матимуть унікальну можливість мати уявлення про життя Букінгемського палацу”.

MUST READ:  Заблокуйте мені доступ до Facebook і я звільнюся!

До речі, на сайті YouTube сторінка Букінгемського палацу з’явилася ще у 2007-му році, а у 2009-му – вона була зареєстрована і в сервісі мікроблогінгу Twitter.