Вийти на пенсію, щоб знайти роботу

Сайт CNNMoney.com розповідає історію 50-річного Отіса Брасвела (Otis Braswell), який уже більше п’яти років перебуває на пенсії. Пішовши на заслужений відпочинок у такому ранньому віці, він здобув омріяний додатковий час на спілкування з родиною та внуками. Але водночас – вивчив важливий урок – „гольф не приносить задоволення, якщо твої друзі в цей момент перебувають на роботі”. Тому, якщо ранній вихід на пенсію вже давно ввійшов до ваших планів, спершу замисліться, чим ви займете весь той час, який раніше віддавали роботі.

Отіс розповідає про свою роботу так: „довгі робочі дні брали своє – коли моя дочка Веніта (їй зараз 21) була маленькою, я часто йшов на роботу, коли вона ще спала, а повертався – коли вона вже спала. Як наслідок, одного прекрасного дня, я навіть не зрозумів, як це сталося, але моя дочка досягнула повноліття”.

Тому, досягнувши певних вершин у житті та кар’єрі, поклавши на банківський рахунок $2 млн. чесно зароблених грошей, Отіс вирішив піти на пенсію. Проте, як би Брасвел не любив відводити свою молодшу 14-річну дочку Кімберлі до школи, а потім рушати на курси гольфу – все ж перспективи „життя на пенсії” виявилися набагато менш привабливими, ніж він очікував.

MUST READ:  У яких випадках краще забути про гордість?

Тому Отіс вирішив використати вільний час на те, про що він мріяв ще з часів юності – здобути вищу освіту. Сьогодні він уже захистив свій бакалаврський диплом, а цього літа планує перейти на відділення магістеріуму. Що далі? На це запитання поки-що не може відповісти навіть сам Отіс. Можливо – це шанс почати нову кар’єру. Звісно, не факт, що роботодавці приймуть 50-ти річного Отіса в свої широкі обійми. Та при бажанні – все можливо.