Бізнес-можливості для тих, хто завжди хоче бути попереду

Життя видається набагато яскравішим та багатшим, якщо ви займаєте керівну позицію. Проте, вам не обов’язково тратити половину життя, повзучи по кар’єрній драбині. Якщо ви розпочнете власний бізнес – ви автоматично станете його керівником. Нижче наведено кілька ідей від CNNMoney.com, які, на думку експертів, є дуже вчасними і можуть посприяти у досягненні вершин успіху.

Страхування для тварин.
Разом із появою коштовних медичних операцій для тварин (на зразок трансплантації печінки), з’явилася і потреба медичного страхування домашніх улюбленців. Аналітики очікують, що ринок страхування для тварин, який у 2006-му році склав $200, вже за рік зросте на 25%. І якщо ви надумали провадити свій бізнес саме у цій сфері – вам слід поспішати, оскільки конкуренція серед постачальників таких послуг стрімко зростає.

Органічні ресторани швидкого обслуговування.
Сфера ресторанів швидкого обслуговування, які пропонують їжу, корисну для здоров’я, розвивається просто-таки шаленими темпами. Професор університету Loyola Marymount Девід Чой (David Choi) відмітив, що вже у 2005-му році споживачі витрачали $15 млн. на органічну їжу. Інвестиції у цю сферу зараз доволі відчутні. Середньостатистичний ресторанчик коштуватиме від $500 000 до $750 000.

MUST READ:  Вчимося бути цікавим клієнтом

Оренда статусних товарів.
В нашому божевільному світі, статус має неабияке значення. Кожен хоче „блиснути”, та не кожен має для цього достатні кошти. Проте, проблема значно спрощується із відкриттям так званих магазинів оренди статусних товарів. Відтепер кожна жінка матиме змогу з’явитися на вечірку, скажімо, із омріяною сумочкою Louis Vuitton.

Кулінарні школи для дітей.
Розповсюдження невеличких харчувальних закладів, робить актуальним навчання дітей-кулінарів. Включення до бізнесу коштуватиме від $178 000 до $256 000. Проте, середньостатистична школа приносить $365 000 прибутку на рік.

Підтримка спільнот пенсіонерів.
Існує інформація, що до 2025-го року 18% населення такої країни, як Америка, досягне пенсійного віку (65 років). Тільки уявіть, що ви зможете взяти під опіку спільноту, створену вашими руками, близько 21 мільйона чоловік покоління бейбі бумерів.