Вуду як новий інструмент управління

Вуду як новий інструмент управлінняНарешті дочекалися! Офісне життя отримало новий інструмент управління – Оffice Voodoo Kit. Тепер кожен бажаючий може легко відсунути термін дед-лайну, домогтися персонального службового автомобіля чи перевести набридливого колегу на іншу роботу. Отже, ласкаво просимо у захоплюючий світ офісного вуду.

Коробка вуду-набору прикрашена життєрадісними сценками з офісного життя і має докладну інструкцію з коротким викладом концепції використання інструментарію в офісному просторі, а також описом різних видів офісних планктонів й оптимальних методів боротьби з ними. Інструкція обіцяє високу ефективність управління офісною екосистемою, та й взагалі вона просто дуже смішна, пише Cool Idea.

Вуду-набір (Оffice Voodoo Kit)

Усередині починаючого вудуїста чекають дві шпильки, інструкція англійською мовою та лялька Lou. З одного боку Lou – чоловік, з іншого – жіноча фігура. Управління сучасним офісом за допомогою магії вуду здійснюється дуже просто. Тикання шпилькою в різні місця ляльки Lou повинне давати різні результати: зірвати контракт ненависному начальникові, вплинути на його програш у гольф, виділити вам службовий ноутбук тощо.

MUST READ:  Найближча книга (Cadavres exquis)

У принципі, щоб стати власником подібного важілю, вам не обов’язково летіти в США або робити замовлення на Amazon. Кожний може сам зробити собі Vodoo Lou: трохи гумору, шматочок картону й кольорова ганчірочка, а пара шпильок у господарстві завжди найдеться 😉