Рейтинг 10-ти найкурйозніших онлайн-магазинів

рейтинг 10-ти найкурйозніших онлайн-магазинівНапередодні Нового року компанія ChronoPay вирішила скласти рейтинг 10-ти найкурйозніших онлайн-магазинів за 2007 рік.

Ось список преможців:

1. Швейцарський магазин, що здійснює підписку на свіжі шкарпетки.
Щомісячна розсилка обійдеться в 69 євро. Тепер листоноші окрім ранкових газет будуть носити ще й ранкові шкарпетки.

2. Договір із купівлі/продажу душ.
Якщо ви хочете зайнятися придбанням людських душ у наступному році, то вам неодмінно знадобиться договір купівлі/продажу. Вартість цього задоволення складає усього 0,10$, однак за юридичну точність магазин відповідальності не несе.

3. Онлайн-магазин із продажу хом’ячків.
І гризуни теж продаються онлайн. Вибрати в подарунок на Новий рік можна будь-якого хом’ячка, який вам сподобався, а також аксесуари для свого звірка.

4. Ілюстрований каталог із продажу непристойних ведмедів.
Усім відомі вигадливі пошарпані ведмежата Hallmark. Тепер можна знайти в ілюстрованому каталозі й непристойних ведмедів. Усяке буває.

5. Голландський магазин із продажу інструментів для вирощування марихуани.
Голландці й це передбачили… Правда ці інструменти більше схожі на лабети маленького динозавра. Видимо, творець настільки геніального пристосування є великим шанувальником цього продукту.

MUST READ:  Чи може криза викликати сміх?

6. Онлайн-продаж книг для змов.
Інтерфейс онлайн-магазину виглядає доволі цікаво: ви можете купити книгу, а поруч, якщо не хочеться витрачати гроші, можна цю ж книгу скачати абсолютно безкоштовно.

7. Підписка на пошук партнера для масажу.
Підписавшись на сайті, можна знайти собі масажиста серед зареєстрованих користувачів. Реєстрація для жінок безкоштовна.

8. Онлайн-магазин швидкої магічної допомоги.
Скориставшись послугою віртуального гадання можна довідатися про свою долю наступного року, а також одержати швидку магічну допомогу.

9. Голландський магазин із продажу галюциногенних грибів.
Цей онлайн-магазин допоможе голландцям не нудьгувати в новорічну ніч. До речі, при покупці 3-х видів грибочків ви отримуєте знижку 10 євро, так що залишаться ще гроші на букет голландських троянд.

10. Покупка картоплі в Інтернеті.
Африканський онлайн-магазин придумав унікальний сервіс із продажу картоплі в режимі реального часу. Якщо домогосподарка не має часу на придбання продуктів для святкового столу, вона може подзвонити й замовити овочі для юшки або пальмове масло для салату прямо не відходячи від комп’ютера. На жаль, кухаря-діда Мороза, який зміг би все це приготувати, не можна замовити онлайн.