Секрети успіху в 8 словах за 3 хвилини

Секрети успіху в 8 словах за 3 хвилиниВиступ Річарда Джона (Richard St. John) – своєрідна вибірка найкращих ідей, з якими він зазвичай виступає перед студентами вищих навчальних закладів. Як говорить сам Річард: “Це насправді двохгодинна презентація, яку я скоротив до трьох хвилин”.

Для того, щоб дати відповідь на запитання, що ж лежить в основі успіху, Річард провів понад 500 інтерв’ю з різними людьми, потративши на це 7 років.

Отже, секрети успіху за Річардом – це:

Пристрасть (passion). Чи продовжували б ви займатися тією справою, якою займаєтесь, якби не отримували за неї ні копійки. Або, що навіть цікавіше – чи захотіли б ви продовжувати свою діяльність, якби вам довелося платити, щоб займатися нею?

Робота (work). Ніщо не дається легко. Іноді для досягнення цілі доводиться багато гнути спину. Головне, щоб те, що ви робите, приносило вам справжнє задоволення!

Майстерність (good). Зосередьтесь на якомусь одному виді діяльності і досягніть майстерності в ньому.

MUST READ:  Друга економіка

Фокус (focus). Головне зосереджуватися на одному виді діяльності, а не розпорошуватися на велику кількість різних речей.

Рішучість (push). Не давайте собі спуску. Не дозволяйте впасти у лінь. Завжди підштовхуйте себе! Ніколи не піддавайтесь сумнівам чи страхам.

Задоволення потреб (serve). Для того, щоб стати мільйонером, потрібно запропонуваи іншим цінності на мільйон!

Ідеї (ideas). Якщо у вас є унікальна ідея – досягнути успіху набагато легше! А отримати унікальну ідею часто буває зовсім не так складно, як ми звикли думати. Для цього потрібно лише слухати, спостерігати за оточенням, бути уважним, задавати питання і вирішувати проблеми…

Наполегливість (persistence). Саме наполегливість знаходиться в основі успіху. Можна зі впевненістю сказати, що якщо ви не будете володіти якимись надзвичайними якостями але будете дуже наполегливими – ви досягнете успіху.