ПОДІЇ | Бізнес-освіта 27 березня 2007 р.

INSEAD та Києво-Могилянська Бізнес-Школа вдруге проводять спільну програму MYGLOBE

Цього року вже вдруге Києво-Могилянська Бізнес-Школа (kmbs) в рамках стратегічного партнерства з бізнес-школою INSEAD проводить програму MYGLOBE . В межах програми Україна стала членом мережі країн, що розвиваються в Європі, Азії, Африці та Латинській Америці. Таке партнерство надає власникам та керівникам українських компаній можливість доступу до 30-річного управлінського доступу та досліджень INSEAD, а також обміну підходами до корпоративного управління з колегами з інших країн.

Партнерство kmbs та INSEAD почалось в 2006 році, коли була проведена перша спільна програма з управління глобальним бізнесом. Інтерес до програми з боку українських менеджерів довів, що українські компанії готові виходити на новий рівень конкуренції та представляти країну на глобальному ринку.

Навчання в рамках MYGLOBE вже традиційно відбуватиметься у два етапи — в Україні (kmbs) та у Франції (INSEAD). Таких підхід забезпечує потрібну підготовку українських управлінців до особливостей роботи на глобальних ринках та закріплення знань за допомогою прикладів з практики компаній з усього світу.

Серед основних тем програми: глобальний контекст бізнесу, міжнародний маркетинг, міжнародна стратегія бізнесу, залучення капіталу на глобальних ринках, створення глобальних брендів, злиття та поглинання (M&A), управління інтернаціональними командами, стратегічні альянси.

Довідкова інформація:

INSEAD — одна з провідних бізнес-шкіл світу і єдина бізнес-школа з повноцінними кампусами в Азії (Сінгапур) та Європі (Франція). За 30 років співпраці з відомими міжнародними компаніями INSEAD допомогла сформувати принципи їх діяльності, а накопичений досвід став основою для учбових матеріалів низки світових бізнес-шкіл. Сьогодні аудиторія INSEAD перевищує 6800 керівників понад 2000 компаній у більш ніж 90 країнах світу щорічно.

Києво-Могилянська Бізнес-Школа (kmbs) була заснована в 1999 році в одному з найстаріших університетів Східної Європи. Інноваційність та сміливість — це те, що відрізняє kmbs від інших шкіл бізнесу. У 2002 році kmbs першою в Україні відкрила інноваційну 5-ти блокову програму Executive MBA, у 2005 році з'явилась унікальна програма для власників бізнесу — Президентська МВА kmbs. kmbs двічі стала бізнес-школою # 1 в Україні, згідно з рейтингом українських бізнес-шкіл, укладеним "Діловим журналом".

За інформацією прес-релізу kmbs.


МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua

Менеджмент.Книги

телеграм-канал Менеджмент.Книги Менеджмент.Книги — новинки, книжкові огляди, авторські тези і цінні думки з бізнес-книг. Підписуйтесь на телеграм-канал @books_management



➥ Дякую, я вже підписана(-ий)