ПОДІЇ | Post Factum

Київський міжнародний Фестиваль Тренінгу 2011

(ЗВІТ)

6-7 липня 2011 р. відбувся V Київський міжнародний Фестиваль Тренінгу 2011, який знову порадував всіх учасників теплою дружелюбною атмосферою й насиченою 2-денною програмою!

Київський міжнародний Фестиваль Тренінгу 2011 Фестиваль Тренінгу, насамперед, цікавий своєю унікальністю. В Україні немає подібних заходів, які дозволяють за 2 дні ознайомитися з поточним станом ринку тренінгу й збирають разом на одній площадці замовників і виконавців навчальних програм.

І цього разу Фестиваль підтвердив свою унікальність і звання одного із кращих HR-заходів України. За 2 дні учасники одержали можливість відвідати найбільш цікаві з 40 виступів. У результаті, кожен відвідувач зміг провести час на Фестивалі максимально ефективно й корисно і, крім цього, знайти цікавих тренерів для співробітництва в майбутньому. А сама обстановка Фестивалю сприяла легкому й невимушеному спілкуванню учасників і встановленню нових ділових контактів.

У перший день робота проходила паралельно в 4-х залах, у яких у режимі нон-стоп тренери презентували себе й свої послуги. У виступаючих була можливість вибрати один із 4-х форматів: мікротренінг, виступ, круглий стіл і візитка. Учасниками програми першого дня Фестивалю стали представники наступних компаній: Scriptum, Pucelik Consulting Group, B2B-Ray, Strategic Consulting Group, "Техноматика", "Колегіум тренерів і консультантів", TZ Partners, "Тренінг Студія Діани Кебас", "Міжнародний Інститут менеджменту", EQ Impact, "ЕКОПСІ Консалтинг", "Компас", Bogush Time, "MBA-Центр", Dneproff, JANSEN Capital Management, "Олімпія", KPD, "КІЙ ", "Тренінг Студіо", "Перший Міжнародний Портал Вебінарів", MOBITI, "Київський Інститут Часу", Morzhova&Partners, незалежні бізнес-тренери Станіслав Ізюмов і Андрій Ніколов.

Як завжди, Фестиваль не обійшовся без новинок і сюрпризів. 6 липня в одному із залів учасників очікувала сесія для HR і T&D директорів, у ході якої відбулися виступи керівників відділів управління, розвитку й навчання персоналу провідних компаній України. В'ячеслав Ковальов, керівник напряму організаційного розвитку персоналу банку "ПУМБ", розповів про систему щорічної оцінки діяльності персоналу, що застосовується в банку. Руслан Лемещук, директор з персоналу компанії "Галнафтогаз", у своєму виступі розповів про систему навчання персоналу, що дозволяє орієнтувати весь персонал компанії на високий рівень сервісу. Про роботу корпоративного університету й тих переваг, які він дає компанії в процесі розвитку персоналу, розповіла Альона Одноралова, директор з персоналу компанії Inter Media Group. Згодом до виступаючих приєднався Віталій Стефурак, керівник відділу навчання й інновацій компанії McDonald's, і всі експерти стали учасниками панельної дискусії. Ведучий дискусії Віталій Михайлов ініціював обговорення різних питань, відповідями на які ділилися запрошені гості. У ході дискусії обговорювалися наступні питання:

  • Ключові елементи політики розвитку й навчання персоналу в компанії.
  • Досвід взаємодії із зовнішніми провайдерами тренінгових послуг.
  • Відповідність попиту та пропозиції на ринку розвитку й навчання: наскільки існуючі продукти збігаються з потребами компаній?
  • Перспективи розвитку ринку навчання персоналу в найближчі 2 роки.

І по закінченню першого дня всіх учасників очікував традиційний Тренерський двобій, на якому 3 тренера змагалися за звання кращого за версією Фестивалю Тренінгу 2011. Учасниками двобою цього року стали:

  1. Олександр Белоконь, керівник компанії MOBITI;
  2. Наталія Давидова, бізнес-тренер;
  3. Людмила Чернова, "Українська Академія Тренінгу".

Експертами двобою виступили Григорій Хмельницький ("Колегіум тренерів і консультантів"), Руслан Лемещук ("Галнафтогаз") і бізнес-тренер Андрій Ніколов. По закінченню кожного виступу учасників двобою експерти давали зворотний зв'язок, звертаючи увагу на сильні й слабкі сторони, і рекомендували, як можна поліпшити свою майстерність.

Суддями двобою виступили учасники Фестивалю, 10 з яких заповнювали спеціальні оцінні форми після виступу кожного тренера. Саме на підставі цих оцінок і був обраний переможець Тренерського Двобою 2011 — Наталія Давидова. А паралельно із тренерським двобоєм в одному із залів проходив мікротренінг Ірини Моржової та Лесі Коцарь (Morzhova&Partners) на тему: "Чи здатне навчання управлінню змінами змінити управління в компанії?"

У другий день відбулися майстер-класи, що зібрали всіх бажаючих не тільки одержати теоретичні знання, але й розвити власні навички і здатності. Цього року їх провели: Олександр Бражник, "Ефективні практики розвитку лідерства" (Росія, Москва); Олена Учиткіна, "Інвестиції в розвиток персоналу й оцінка ефективності навчання" ("T&D агентство 360 градусів", Росія, Москва); Дуглас Харрісон, "Iceberg. Problems with international communications" (Шотландія); Микола Вовченко й Людмила Черненко, "Модель логічних рівнів в індивідуальному й командному коучингу" ("Українська академія тренінгу", Україна, Київ), Андрій Ніколов "Визначення потреби в навчанні й ефективне читання думки" (Україна, Київ).

Учасниками V Київського Фестивалю Тренінгу 2011 стали 158 чоловік з різних міст України й інших країн.

Фестиваль Тренінгу не даремно називається київським — більшість учасників — це представники столиці України. Проте, захід відвідали тренери й HR-керівники компаній інших українських міст, а також країн зарубіжжя.

Додаткові матеріали:

За матеріалами пост-релізу Оргкомітету Київського Фестивалю Тренінгу.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
КНИГИ ДЛЯ РОЗВИТКУ:
Мистецтво неможливого. Посібник з досягнення неймовірних цілейМистецтво неможливого. Посібник з досягнення неймовірних цілей
100 правил успішних людей. Маленькі вправи для великого успіху в житті100 правил успішних людей. Маленькі вправи для великого успіху в житті
В овечій шкурі. Маніпулятор. Виявити та здолатиВ овечій шкурі. Маніпулятор. Виявити та здолати

МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua

Менеджмент.Книги

телеграм-канал Менеджмент.Книги Менеджмент.Книги — новинки, книжкові огляди, авторські тези і цінні думки з бізнес-книг. Підписуйтесь на телеграм-канал @books_management



➥ Дякую, я вже підписана(-ий)