Власникам техніки Apple доводиться платити дорожчу ціну за номери в готелях

Власникам техніки Apple доводиться платити дорожчу ціну за номери в готелях Якщо ви вирішили забронювати номер в готелі за допомогою Інтернету – краще скористайтесь комп’ютером на базі Windows – вийде дешевше. Велика туристична компанія Orbitz призналася, що її сайт автоматично визначає користувачів Mac і пропонує їм більш дорогі варіанти для бронювання готелів, пише видання MacDigger.

Туроператор визначає, яким комп’ютером користується відвідувач, після чого пропонує власникам Mac дорожчі номери, ніж власникам будь-яких інших персональних комп’ютерів. Співробітники Orbitz виявили, що користувачі Apple здатні заплатити за готель до 30% більше, тому вони одразу отримують відповідні пропозиції.

В компанії підрахували, що коли власники Mac та PC бронюють кімнати в одному готелі, перші з більшою ймовірністю зупиняються у дорожчій. Спеціалісти Orbitz також встановили, що власники “яблучних” комп’ютерів частіше бронюють номери в 4-ох та 5-ти зіркових готелях.

“Ми припускали це і змогли підтвердити наше припущення, базуючись на наших даних”, – пояснив технічний директор Orbitz Роджер Лью. Аналіз засвідчив, що користувачі Mac платять за ніч на $20-$30 більше, що доволі суттєво при середній вартості у $100.

MUST READ:  Давайте обіцянки, яких ви можете дотриматися: Не більше, але й не менше!

Варто відзначити, що маркетологи давно “облизуються” на користувачів Apple. Наприклад, у травні цього року в рамках чергового дослідження було виявлено, що рекламодавці отримують з мобільних пристроїв на iOS набагато більше “кліків”, ніж з апаратів на операційній системі Android. А у 2008-му році компанія Mindset Media випустила звіт, в якому стверджується, що власники продукції Apple в загальному поводяться більш ліберально, менш скромно та більш самовпевнено, ніж інші люди.