Найсентиментальніші рекламні ролики

Найсентиментальніші рекламні роликиСайт про рекламу Adme.ru підготував список найбільш сентиментальних роликів, створених різними рекламними агентствами світу. Що ж, підготуйте сльози розчулення, оскільки вони вам певне знадобляться при перегляді цих шедеврів 🙂

Shera Flexy Board – Shakespearean Gecko
Publicis Thailand перетворило рекламну кампанію будівельних панелей у романтичний фільм про любов і смерть… двох ящірок. Канське журі нагородило роботу тайських рекламістів “срібним левом”.

Bridgestone – Dog
Один із найпопулярніших рекламних роликів виробника шин про розбите собаче серце. Людські страсті, перенесені на життя тварин, викликають розчулення й співчутливі сльози.

Whiskas – Снігопад
У цій рекламі є все, що потрібно для того, щоб зворушити людське серце – м’який сніжок, гарне кошеня, відмінний саундтрек.

Fleurop-Interflora – Anniversary
Міжнародна кампанія Fleurop-Interflora своєю роботою здатна творити неможливе. Вона скорочує відстані, з’єднує людей, які перебувають на різних континентах. Квіти можуть дозволити стати ближче навіть тим, хто вже існує в різних світах.

MUST READ:  Реклама на вихід... або Як Джинс позбавляється від своїх клієнтів

General Electric – Jar
Сюжет ролика про маленького хлопчика, який на березі океану зібрав у банку свіжий вітер і приніс у подарунок дідові. Він не знав про його неймовірну силу, з якою добре знайомі в GE.

Ford – Next generation
Хвилинний ролик, що вийшов в ефір у березні цього року, демонструє глядачам дитинчат у материнських утробах. Відео вийшло нескінченно зворушливе й емоційне, у кращому розумінні цього слова. Цей ефект підсилює ніжна спокійна музика, яка нагадує колискову. Подібний підхід до комунікації зі споживачем викликає повагу й, дійсно, змушує подумати про те, що чекає цих малят.

Kinder Chocolate: Mom (Мама)
Для того, щоб показати материнську любов і турботу не довелося влаштовувати складних постановочних зйомок: у ролику використані фрагменти різних фільмів про тварин, а ігрова частина знімалася в Москві. Якщо “мама” – головне слово, то “Kinder Chocolate” – кращий спосіб показати батьківську любов, адже це шоколад, створений спеціально для дітей.

MUST READ:  Людяність вбила реклама!