Як стати найгіршим керівником у світі

Як стати найгіршим керівником у світіНе знаю, навіщо вам це може знадобитися, але видання Management-Issues ділиться зі своїми читачами порадами, що слід робити, щоб стати найгіршим керівником у світі. Виявляється – це зовсім не складно. А особливо, зважаючи на скрутну економічну ситуацію на світовому ринку праці, яка дає вам повне право почуватися розлюченим. В свою чергу злість – це ключова навичка будь-якого керівника-покидька!

Перше, з чого потрібно почати своє сходження на вершину “поганості” – це зробити так, щоб у кожного працівника ви асоціювалися із покаранням. Карайте всіх! Якщо хтось зробить помилку – не намагайтесь виправити її чи вказати на неї і на способи її уникнення. Просто покарайте. А якщо буде можливість – то карайте без причини. Просто… для профілактики!

По-друге, і ця порада дуже близько пов’язана із першою, ніколи не карайте одну людину. Намагайтеся карати весь відділ, навіть якщо помилку зробив хтось один. Це збереже ваш час та необхідність шукати винних. Адже такого просто не буває, щоб весь відділ функціонував ідеально.

MUST READ:  Як перетворити свій бізнес на цінний актив

По-третє, час від часу втрачайте контроль. А коли хтось скаже вам, що ви втратили контроль – накричіть на нього, використавши злість, як свою зброю. І не забувайте – жоден працівник не повинен навіть приблизно здогадуватися, про що ви думаєте.

По-четверте, давайте своїм підлеглим якомога більше роботи, а потім забувайте про власні ж доручення. Коли хтось прийде до вас зі звітом про виконану роботу, скажіть, що цього не потрібно було робити і що ви не пам’ятаєте, коли роздавали такі розпорядження.

По-п’яте, наказуючи всіх, ніколи не зациклюйтесь на людях, які справді не здатні справитись зі своїми обов’язками. Просто ігноруйте їх. А ще краще, давайте бонуси своїм найгіршим співробітникам.

Тепер ви знаєте, що потрібно зробити, щоб стати найгіршим керівником у світі. Якщо ж вам не подобається такий стан – просто зробіть все навпаки!